Compromís per Castelló presenta la llista per a les eleccions municipals del 28M

454

La formació taronja ha fet l’acte a la plaça Hort dels Corders

Actualitat Diària

Compromís per Castelló ha presentat hui, dimecres 18 d’Abril la seua llista de la candidatura per a les eleccions municipals del 28 de Maig. La formació taronja ho ha fet a la plaça Hort dels Corders, en una acte que ha sigut multitudinari i en el qual, el candidat a l’alcaldia de Castelló, Ignasi Garcia, ha assegurat que Compromís “és la garantia per continuar avançant en drets, per a tindre un nou govern de progrés que impulse noves polítiques transformadores i valentes, i que continue treballant per millorar la ciutat i la vida de la ciutadania”.

La presentació ha comptat també amb les intervencions del candidat de Compromís per Castelló a Les Corts, Vicent Marzà; la número dos de la candidatura municipal, Vera Bou; i la número dos de la candidatura a Les Corts, Verònica Ruiz.

La primera en intervindre ha sigut Vera Bou, número dos de la llista municipal, qui ha afirmat: “Enfront de la política del soroll, a Compromís no hem parat de treballar; hem aconseguit canvis a la ciutat no haurien sigut possibles sense nosaltres al govern”. Bou ha continuat explican que després de dur a terme la campanya ‘pam a pam’, escoltant i recollint les reivindicacions ciutadanes, “sabem que tenim encara molts reptes, però també moltes ganes de seguir fent de Castelló un lloc millor on viure, amb més escoles, més serveis sanitaris i més drets i oportunitats. Volem créixer, volem més”.

Seguidament, Verònica Ruiz, ha afirmat que “mirar enrere i vore com hem transformat Castelló, en totes les àrees, és el nostre full de ruta per al futur i la garantia per què la ciutadania torne a confiar en nosaltres”. “Si hem aconseguit tants canvis amb tan sols tres regidors a l’Ajuntament, què podríem aconseguir tenint l’alcaldia?”, adjuntava Ruiz.

La número dos de la candidatura a Les Corts, concloïa la seua intervenció afirmant: “Honestament, el nostre treball és el nostre aval, i ara volem donar un nou impuls, una nova empenta a les nostres polítiques transformadores per guanyar en representativitat, amb Joan Baldoví a la presidència de la Generalitat, per que Vicent Marzà lidere les nostres reivindicacions a Les Corts, i Ignasi Garcia tinga l’alcaldia de Castelló el pròxim 28 de maig”.

El candidat per Castelló a Les Corts, Vicent Marzà, ha destacat que “volem donar un nou impuls al govern valencià, un nou impuls als serveis públics, en la sanitat, l’educació, els serveis socials i l’habitatge, garantint drets; per a la transició ecològica protegint el territori amb un nou model energètic; per una economia al servei de les persones, i per un govern valencià més reivindicatiu, amb el que ens correspon, amb el finançament que necessitem”, ha assenyalat.

Marzà també assegurava que “els carrers s’estan omplint, i s’estan omplint dìlusió, de ganes de transformar les ciutats i el país, i això només ho farem la gent de Compromís, amb l’ajuda de tots i cadascun dels quals esteu hui ací”. Per últim, demanava als presents que cadascun convencera a 10 persones, que els expliquen que Compromís li donarà la volta i un nou impuls a la sanitat, a la mobilitat, a la sanitat i en matèria d’habitatge. “Parleu amb aquestes 10 persones, convenceu-les, d’aquesta manera tindrem el que necessita la ciutat i el País Valencià per a ser un lloc on s’impulsen noves polítiques transformadors i valentes, l’alcaldia de Castelló amb Compromís, i la presidència amb Joan Baldoví.

Per últim, ha pres la paraula el candidat a l’alcaldia de Castelló, Ignasi Garcia, qui ha començat recordant com es trobava la ciutat en 2015, i les moltes millores que s’han implantat a Castelló gràcies al treball de Compromís. “Som conscients de tot el que hem avançat, però també de tot el que ens queda per fer”, ha assenyalat Garcia. “No governem a soles, i necessitem més regidors per poder dur a terme més polítiques que milloren la ciutat i la vida de les persones, fent-nos càrrec, a vegades, de la passivitat d’uns, l’absència d’altres, tot i aguantant a una dreta ferotge”, ha dit el candidat. “Hem de tornar a tindre un govern progressista a Castelló que s’ocupe d’allò que realment importa, i Compromís som la garantia d’això”, ha refrendat.

Per a tancar el multitudinari acte, Ignasi García ha fet referència a la llista per a les eleccions municipals del 28M. “Som un equip valent, divers, plural, amb experiència, que represente a tot Castelló, amb el que construir una ciutat millor”. El candidat a l’alcaldia ha nomenat un a un a tots els que formen part d’aqueixa llista, mentre es formava una ovació tremenda entre el públic assistent. “Tots als quals he nomenat vull agrair-los el seu treball, la implicació que han tingut i com han donat i donaran la cara per la ciutat de Castelló“.

Candidatura de Compromís per Castelló a l’Ajuntament de Castelló:

1. Ignasi Garcia

2. Vera Bou

3. Pau Sancho

4. Francesc Mezquita

5. Núria Solsona

6. Lola Peñarrocha

7. Inma Molina

8. Benito Pérez

9. Inés Escoí

10. Víctor Zahinos

11. Elena Rius

12. José Antonio Lleó

13. Rosa Maicas

14. Lorenzo Cumba

15. Inés Calduch

16. Eneko Prades

17. Maria Carbó

18. Javi Cuevas

19. Balma Escuder

20. Maria Coral Ejarque

21. Manel Estrada

22. Sonia Querol

23. Isaac Sempere

24. Anna Àvila

25. Josep Castell

26. Verònica Ruiz

27. Enric Porcar

Suplents:

1. Mari Carmen Díaz

2. Jordi Tàrrega

3. Dolors Ibàñez

4. Miguel Ginés

5. Lluïsa Pérez

6. Francesc Rubio

7. Elvira Pastor

8. Edu Castillo

9. Anna Escrig

10. César Jiménez

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací