Compromís demana al Consell la fulla de ruta per a garantir la gratuïtat de les carreteres valencianes

641

Belén Bachero assegura que “si el manteniment de les carreteres no queda garantit, volem saber quin pla té el govern d’Espanya”

Actualitat Diària 

La portaveu de Compromís a la comissió d’Obres Públiques, Infraestructures i Transports de les Corts Valencianes, Belén Bachero, ha preguntat al Consell sobre les mesures que durà a terme per a garantir la gratuïtat de les carreteres valencianes després conèixer-se les informacions d’un possible peatge tou per a les autovies i del seu posicionament.

En este sentit, Bachero afirma que “la gratuïtat de les carreteres valencianes ha de quedar garantida. No és possible que, després d’anunciar que l’AP7 seria gratuïta, ara coneixem que es volen aplicar uns peatges i que no sabem ni com ni de quina manera”.

La pregunta, presentada al registre de les Corts Valencianes, demana al Consell que consulte al govern estatal si s’han estudiat les vies per al manteniment i conservació de les autovies de l’Estat perquè les carreteres valencianes siguen gratuïtes. A més, Bachero vol conéixer quina és l’opinió de Consell sobre els peatges tous i si és conscient de les possibles conseqüències per a la ciutadania d’este tipus de peatge en altres vies del nostre territori.

La diputada de Vistabella del Maestrat assegura que “si el manteniment de les carreteres no queda garantit, volem saber quin pla té el govern d’Espanya perquè les nostres carreteres seguisquen sent gratuïtes, i que quede garantit des dels pressupostos públics”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací