Colomer clausura la jornada ‘La igualtat com a cultura empresarial’ organitzada per Hosbec i CaixaBank

615

Actualitat Diària

l secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha clausurat la jornada ‘La igualtat com a cultura empresarial’, que han organitzat Hosbec i CaixaBank en el Invat.tur per a donar visibilitat a les dones directives en el sector turístic.

Francesc Colomer ha reivindicat la igualtat en tots els àmbits, també en el turisme, i ha apostat per “construir un món de mèrit sense genere més just, més lliure i més culte”.

El responsable de Turisme ha ressaltat que “quan parlem d’igualtat es tracta de posar el focus en les circumstàncies, i potser desconstruir-les” i ha assenyalat que “el masclisme és una de les expressions més retorçades de la desigualtat, no sols mata, sinó que és terriblement ineficient en tots els sentits”.

Per això, ha incidit en què “hem d’impulsar lleis, plans i quotes, perquè els qui pensem que el món ha de ser millor en el futur, també hem de gestionar el mentrestant i moure moltes tecles”.

En la jornada han debatut dones rellevants en la Comunitat Valenciana com la directora de l’aeroport d’Alacant-Elx, Laura Navarro; la directora de la Institució Firal Alacantina (IFA), Esther Guilabert; la directora general de Mercalicante, Viró Mejías; la directora gerent de VisitBenidorm, Leire Bilbao i la directora de comunicació d’Hotels Sertvigroup, Natalia Caballé

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací