Actualitat Diària

Economia trasllada les ajudes anticipades de l’Ivace fins al 75% a les empreses petites

Actualitat Diària

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, acompanyat per la directora de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), Júlia Company, ha visitat l’empresa innovadora Green Sea Bio System One a Mutxamel (Alacant), dedicada a la investigació i el cultiu de micro algues dirigida al sector agro-alimentari.

Com ha anunciat el conseller al director general de Green Sea Bio System One, Luis Gómez, “enguany l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) anticipa, per primera vegada, a les xicotetes i mitjanes empreses de la Comunitat Valenciana fins al 75% de la subvenció concedida per al desenvolupament de projectes d’investigació, desenvolupament tecnològic i innovació”.

Per a les micros i xicotetes empreses la bestreta pot ascendir fins a un 75% de la subvenció concedida i per a les mitjanes empreses fins a un 50%. Una vegada concedida la subvenció les empreses hauran de presentar una garantia del 25% de l’import concedit.

Aquesta novetat, en vigor des de la recent aprovació de la Llei de Pressupostos de la Generalitat per a 2019 “permetrà a les pimes disposar de liquiditat per a una millor execució dels seus projectes; projectes complexos, amb alt component innovador i que porten implícit un enorme esforç inversor per part de les empreses” ha assenyalat per la seua banda la directora general del’Ivace, Júlia Company.