Economia trasllada les ajudes anticipades de l’Ivace fins al 75% a les empreses petites

895

Actualitat Diària

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, acompanyat per la directora de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), Júlia Company, ha visitat l’empresa innovadora Green Sea Bio System One a Mutxamel (Alacant), dedicada a la investigació i el cultiu de micro algues dirigida al sector agro-alimentari.

Com ha anunciat el conseller al director general de Green Sea Bio System One, Luis Gómez, “enguany l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) anticipa, per primera vegada, a les xicotetes i mitjanes empreses de la Comunitat Valenciana fins al 75% de la subvenció concedida per al desenvolupament de projectes d’investigació, desenvolupament tecnològic i innovació”.

Per a les micros i xicotetes empreses la bestreta pot ascendir fins a un 75% de la subvenció concedida i per a les mitjanes empreses fins a un 50%. Una vegada concedida la subvenció les empreses hauran de presentar una garantia del 25% de l’import concedit.

Aquesta novetat, en vigor des de la recent aprovació de la Llei de Pressupostos de la Generalitat per a 2019 “permetrà a les pimes disposar de liquiditat per a una millor execució dels seus projectes; projectes complexos, amb alt component innovador i que porten implícit un enorme esforç inversor per part de les empreses” ha assenyalat per la seua banda la directora general del’Ivace, Júlia Company.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací