Cevisama World se alía con la Valencia World Capital Design

826

Actualitat Diària

La pròxima edició de Cevisama, la fira internacional de ceràmica i bany que tindrà lloc del 3 al 7 de febrer en Fira València, acollirà diferents accions de la mà de la València World Design Capital 2022, amb la qual s’ha aliat per a ressaltar l’aposta pel disseny de la indústria espanyola, donar visibilitat internacional al disseny valencià, aportar un valor afegit a visitants i expositors del certamen i, al seu torn, promoure la importància que València siga la primera ciutat espanyola designada per la World Design Organization com a Capital Mundial del Disseny.

Fruit d’aquesta aliança es desenvoluparà una potent campanya promocional que tindrà la seua màxima expressió durant la setmana de Cevisama i que inclourà accions de màrqueting, conferències, exposicions i altres actes formatius i informatius que aportaran continguts de valor al visitant professional de Cevisama, tan vinculat al món del disseny, i també als propis fabricadors dels sectors ceràmic, de bany i pedra natural, que exposen en la fira i que integren la innovació, la tecnologia i el disseny en tots els seus processos. No en va, la indústria ceràmica de Castelló és un referent mundial en aquest àmbit, exportant producte i tecnologia als cinc continents.

Així, la València WDC participarà de manera activa en l’organització de les xarrades d’interiorisme i disseny dins del Fòrum d’Arquitectura i Disseny de CevisamaLab (l’àmbit cultural de Cevisama) i tindrà un paper protagonista en la proposta expositiva que el certamen prepara en el pavelló 6 “Design Hall”, que reuneix marques capdavanteres amb les propostes més innovadores i referents a nivell internacional.

La València WDC 2022 promourà així mateix una exposició en el marc de Cevisama que sorprendrà el visitant exhibint les bondats del disseny des del seu origen fins a la seua concepció actual com un valor afegit a productes i serveis, però també com a impulsor d’una millora en la vida de les persones i les ciutats.

Segons expliquen des del certamen, la presència de les marques Cevisama i València WDC serà molt notable no sols en el recinte firal, sinó també a la ciutat de València, on igualment es preparen accions promocionals.

Per a Xavi Calvo, director estratègic de València WDC 2022, “Cevisama és una referència indiscutible per a tots els que som prescriptores de disseny i la unió de sinergies farà guanyar visibilitat al disseny espanyol i a València com el seu estendard”.

Per part seua, el president de Cevisama, Manuel Rubert, destaca que Fira València és impulsora i promotora de la candidatura de València des de l’origen del projecte. “Cevisama s’implicarà al màxim perquè tenim el convenciment que la València WDC és un benefici per a tots, i per descomptat per al nostre client i la nostra fira”. A més, assenyala, l’acord ens permetrà enriquir el Fòrum d’Arquitectura i Disseny i impulsar concursos de CevisamaLab com el de disseny ceràmic i de bany.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací