El Castelló encadena una altra victòria després de derrotar al Buñol amb un solitari gol anotat per David Cubillas (0-1)

1352
Marc Castells, fitxatge del Castelló, ha estat a Buñol per a presenciar el partit del seu nou equip. FOTO: CD CASTELLÓN

ActualitatDiària

El Castelló ha derrotat al Buñol per la mínima, que era l’important, gràcies al solitari gol anotat pel màxim golejador del Castelló, David Cubillas, quan només s’havien disputat dènou minuts. Després l’equip castellonenc, de la mà del seu tècnic Sergi Escobar, es va limitar a controlar la situació davant d’un rival que li va apretar molt en els minuts finals.

En primer temps va acabar amb avantatge dels castellonencs gràcies al gol que va anotar el golejador albinegre David Cubillas en el minut 19. La jugada la va iniciar Javi Rubio amb un centre llarg que va interceptar Jordi Marenyá, qui va posar el baló en l’àrea valenciana i en el tercer rebutge en el portal de Pablo Coronado el màxim realitzador del Castelló va aconseguir allotjar el baló al fons de les malles. Amb eixa mínima avantatge es va arribar al descans d’un partit molt disputat, però poc vistós.

En el segon temps l’equip de la Plana va tindre controlat el partit, però no va sentenciar i per això va acabar l’encotre patint més del compte davant d’un Buñol que amb els seus armes va batallar tots els balons i mai va donar el seu braç a tòrcer.

FITXA TÈCNICA:

-0- BUÑOL: Pablo Coronado; Cèsar, Crespo (Eyder, min. 74) , Edu, Billy; Iranzo, Moltó (Nacho, min. 86) , Kai, Ángel (Diego, min. 74) ; Hugo i Adolfo.

-1- CASTELLÓ: Zagalá; Luismi, Dealbert, Enrique, Kike Ferreres; Serra (Willy, min. 67) , Arturo, Marenyà (Abraham, min. 87) , Juanjo (Colomer, min. 739; Rubio; i David Cubillas.

EL GOL: 0-1, min. 19: Cubillas

ÀRBITRE: Morales Yuste (València) . Va amonestar al visitant Enrique.

CAMP: Beltrán Baguena, davant 350 aficionatos, molts d’ells aplegat des de la capital de la Plana.