El Castelló està a noranta minuts de superar al Tropezón i aconseguir la segona eliminatòria per l’ascens a Segona B

1387
Els castellonencs van empatar a un gol en el partit d'anada al municipal Santa Ana, de Tanos.

Actualitat Diària

El Castelló juga aquest diumenge (18.00 hores) contra el Tropezón el partit de tornada de la primera eliminatòria de la fase d’ascens a Segona Divisió B. Serà en un estadi Castalia que lluirà els seus millors gal·les. No s’espera un ple, però sí prop d’onze mil afeccionats que intentaran fer tota la força del món perquè aquest dilluns el seu equip torne a estar en el bombo per a la segona ronda de el ‘play-off’.

No serà fàcil, però almenys els castellonencs tenen l’avantatge del valor doble dels gols anotats lluny de casa, i en el partit de la primera volta el conjunt de la capital de la Plana va arrancar un empat (1-1) en el municipal Santa Ana, en Tanos (Torrelavega), gràcies al gol d’Iván Sales en el minut 86.

Per a aquest partit el tècnic Sergi Escobar té les mateixes baixes que fa set dies: les dels lesionats de llarga durada Luismi Ruiz i William Domíngues. La novetat serà la primera convocatòria del davanter Nuha Marong, que es va incorporar al Castelló com a reforç fa dues setmanes, procedent de l’Atlètic Saguntino.