El Castelló, guiat per vora 7.000 afeccionats en les graderies, supera a un combatiu Silla en l’estadi Castalia (3-1)

1207
Els castellonencs han guanyant al Silla en una mica de patiment. FOTO: CD CASTELLÓ

Adrián Aránega //Castelló

El Castelló va aconseguir una patida victòria per la mínima (2-1) davant el Silla en un partit que va encarrilar en la primera cambra d’hora gràcies als punts de Serra i Cubillas. No obstant açò, els de René Martínez van reaccionar a temps i van retallar diferències al caient del descans per mediació de Verdú. I al final de la trobada van posar entre les cordes als orelluts, que van sentenciar en el minut 94 gràcies a Cristian Herrera.

Molt bona entrada a Castalia, amb vora set mil afeccionats. FOTO: CD CASTELLÓ

Els albinegres van arrancar el partit coneixedors de la resta de resultats i amb la necessitat de guanyar per a mantenir el seu avantatge en la pugna pel campionat. Fruit d’açò, els de Sergi Escobar van ser un corró durant la primera mitja hora de joc. Marenyà i Cubillas van donar els primers avisos, però sengles rematades van acabar en servei de cantonada. Però el gol no es va fer esperar i Serra va obrir el marcador en el minut 11. Cubillas va robar una pilota en tres cambres de camp, va cedir a Serra, que es va marcar una diagonal, i va resoldre de tret creuat. I amb prou faenes dos minuts més tard va arribar el 2-0. Un nou regal de la saga sillera ho va aprofitar Cubillas per a robar en camp contrari, va encarar al porter Lucas i li va batre per baix ajustat al pal.

El Silla estava noquejat, però el Castelló no ho va saber aprofitar per a donar la sentència. Cubillas va gaudir de dues bones rematades dins de l’àrea però no va estar afortunat. I al caient del descans Javi Rubio va poder ampliar diferències amb un tret dins de l’àrea que es marxe pel lateral. I del que va poder ser la sentència, va arribar el 2-1. David Verdú va aprofitar l’única ocasió groga per a fer-se amb la pilota en un aldarull en el cor de l’àrea i batre a Zagalá per baix.

Després del descans va tornar a ser el Castelló qui va portar la iniciativa i les ocasions. Cristian Herrera no va aprofitar un nou robatori en camp contrari i poc després Cubillas va cabotejar a les mans del porter un servei escaira. No obstant açò, els de René Martínez no van baixar els braços i van imposar una forta pressió que va crear nerviosisme sobre els albinegres, cada vegada més incòmodes i imprecisos. El Silla va cremar les seues naus i va acabar el partit bolcat en atac ajuntant a Mauro Melo, Verdú i Civera en punta d’atac. I fruit de l’ímpetu el Silla va acariciar l’empat en el minut 82, però Óscar va rematar en el lateral de la xarxa un centre mesurat des de la dreta. I quan el Castelló estava entre les cordes va arribar la sentència. Cristian Herrera va aprofitar una passada filtrada en el lateral de l’àrea per a afusellar a Lucas.

FITXA TÈCNICA:

-3- CD CASTELLÓ: Zagala; Abraham, Enrique (Dealbert, min. 72), Arturo, Kike; Marenyà, Javi Rubio (Castells, min. 65); Serra, Cristian Herrera, Juanjo; i Cubillas (Iván Sales, min. 79).

-1- SILLA CF: Lucas; Capsi, Nacho, Camarasa, Abel; Coke (Óscar, min. 75), Pantoja; Carles, David Verdú, Ubach (Civera, min. 65); i Melo.

GOLS: 1-0, min. 11: Serra. 2-0, min. 13: Cubillas. 2-1, min. 44: David Verdú. 3-1, min. 94: Cristian Herrera.

ÀRBITRE: Vicente Gil Coscolla. Va amonestar als locals Javi Rubio, Serra, Cubillas, Juanjo, Cristian i Marenyà; així com als visitants Camarasa, Capsi i Coke

INCIDÈNCIES: Al voltant de 7.000 espectadors en Castalia.