El Castelló venç en el camp de l’Alzira (0-3) i acaba segon en la taula perquè l’Atlètic Llevant va vèncer a Oriola (0-1)

1404
L'afició del Castelló va prendre gran part de les graderies el Luis Suñer Picó. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El Castelló va fer ‘els deures’ a Alzira, on va golejar a l’equip de la Ribera Alta en el Luis Suñer Picó (0-3). Malgrat la gran victòria dels castellonencs, el primer lloc depenia del que fera l’Atlètic Llevant en el camp de l’Oriola (0-1), i amb la victòria del filial ‘granota’ els ‘orelluts’disputaran el play-off d’ascens com a segon classificat.

El Castelló va quedar segon classificat i aquest dilluns coneixerà al seu primer rival en la baralla per l’ascens. FOTO: CD CASTELLÓ

En la primera part els albinegres van eixir a per la victòria des del minut 1. Poc després d’arrancar el partit, el col·legiat va decretar penal a favor del Castelló després d’un enderrocament de l’ex blaugrana Cristian Herrera dins de l’àrea. Javi Rubio es va encarregar de disparar la pena màxima i no va fallar en el tret, posant per davant als albinegres. El gol va carregar de moral als de Sergi Escobar, i Serra, Dealbert, Cubillas, Castells… els de la capital de la Plana van poder augmentar la seua renda i col·locar-se amb un avantatge molt superior abans del descans. Poc abans de la mitja hora de joc, Cristian Herrera va aconseguir posar el segon gol després d’un excel·lent tir creuat que va posar amb més avantatge als de Castalia.

Després del descans, el Castelló va baixar una mica les pulsacions però no es va relaxar. Javi Rubio va sentenciar intervingut el segon temps i, fins al final, els de Sergi Escobar esperaven una ensopegada del filial del Llevant en Els Arcs. Una ensopegada que no va arribar, acabant el Castelló la temporada en la segona posició.

FITXA TÈCNICA:

-0- ALZIRA: Dolz; Pisa, Ferrando, Isaac, Olmos (Castella, 65’); Prieto, Boix; Javier García (Habita, 71’), Imanol, Aarón i Antillaque

-3- CASTELLÓ: Zagalá; Abraham, Enrique, Dealbert, Kike (Sales, 59’); Sierra, Marc Castells, Rubio, Juanjo; Cristian (Pedra, 77’) i Cubillas(Ximo Forner, 67’)

GOLS: 0-1 m. 2 Rubio (p.), 0-2 m. 25 Cristian, 0-3 m. 60 Ros

ÀRBITRE: Salvador Carrillo García, assistit per Gálvez Ródenas i Elizondo Portellano. Va amonestar als locals Dolz i el tècnic Fernando

CAMP: Luis Suñer Picó, davant uns 2.500 espectadors.