El Castelló li renova el abonamet d’esta temporada al Rei Felip VI i se cita en ell en el final de Copa

953
El Castelló ha renovat el abonament al Rei Felipe VI per a aquesta temporada 2018-19. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El Castelló ha aprofitat la seua volta a la Copa del Rei, tres anys després, per a renovar el fem del seu abonat mes ilustre, la seua majestat el Rei Felip VI. El Club que l’any passat otorgà al Rei el fem numero 12.701, que commemorava el recort nacional d’abonats de la categoria, ha decidit renovar-ho en l’intenció de fer-li entrega d’este carnet tan especial personalment.

“Lo ideal seria aplegar al final de la Copa del Rei i aprofitar eixa ocasio per a donar-se’l en ma” comenta Pepe Mascarell, Director de l’àrea de negoci del Castelló. “Sabem que això es un somi, pero en qualsevol cas lo important es que la seua Majestat sapia que seguix sent un ‘orellut’ mes i que, quan puga, estarem gustosos d’entregar-li els dos carnets, el de la temporada passada i el d’enguany”, comenta Mascarell.

Lo cert es que fa uns mesos la Casa Real se posà en contacte en el Castello a través d’una carta per a “agrair este amable oferiment” i expressar el seu desig de “celebrar un acte per a fer-li entrega del document acreditatiu del citat nomenament”. Un carnet que li acreditava com el soci 12.701 en Tercera Divisio.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací