Actualitat Diària

L’ascens del Castelló a Segona Divisió B podria oferir una quinzena de baixes de l’actual plantilla

Jordi Marenyà, capità del Castelló, serà un dels quals no continuarà en l'equip després de l'ascens. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

Incertesa entorn del Castelló. Les notícies que han sortit referides al futur de la majoria dels futbolistes de la plantilla d’aquesta temporada 2017-18, de cara al proper curs de lliga en Segona B. Pel que sembla, fins a una quinzena de futbolistes podrien causar baixa i entre ells estarien els pesos pesats Jordi Marenyà, capità de l’equip, el porter Alejandro Zagalá i l’extrem Javi Serra.

Els únics que a dia d’avui podrien tenir el futur garantit en l’esquadra de la capital de la Plana serien el davanter David Cubillas i els migcampistes Juanjo Gracia i Marc Castells. Mentre, s’ha de decidir el futur d’Arturo Navarro, Enrique José Sampedro, Àngel Dealbert, Cristian Herrera, Ximo Forner i David Colomer.

Els que estarien fora del Castelló, mancant confirmació per part del club, serien els citats Jordi Marenyà, Alejandro Zagalá i Javi Serra, al costat de Luismi Ruiz, William Domíngues, Albert Pedra, Javi Rubio, Iván Sales, Álvaro Unanua, Nuha Marong i Kike Ferreres. Als futbolistes els va cridar el nou directe esportiu Juan Guerrero qui els va comunicar la decisió.