El Castelló fa història i es converteix en el club de tota la Tercera Divisió espanyola amb més abonats: 12.703

1203
El Castelló compta amb l'afició més nombrosa de tota la Tercera Divisió, amb una espectacular massa social. FOTO: CD CASTELLÓ

ActualitatDiària

El Castelló aconsegueix els 12.703 abonats i supera el rècord que fins avui tenia l’Oviedo en la temporada 2004-05. Com ja va informar el club, aquest abonament s’atorgarà a La seua Majestat el Rei Felipe VI. Amb aquest nombre de socis, el conjunt ‘orellut’ entra en la història del futbol espanyol en convertir-se en el primer club de Tercera Divisió a passar de 12.700 abonats.

Com a reconeixement a l’aconseguit per l’afició, el club col·locarà “una lona en la façana de Castalia en la qual es podrà llegir, ‘Ací viu una afició de rècord’” comenta el Director de l’Àrea de Negoci de l’entitat, Pepe Mascarell, qui a més ha avançat que en l’eixida del túnel de vestuari del Castelló, “anem a posar una reproducció geganta del carnet del rècord, per a recordar als nostres futbolistes que en Castalia, l’afició també juga” assegura Pepe Mascarell.

El dijous a les 13.00 hores els dos grans protagonistes de la campanya d’abonaments del club, Pablo Hernández i Ángel Dealbert, posaran al costat del president, Vicente Montesinos, sobre la gespa de Castalia amb el carnet 12.701, que acredita a l’afició Orellut com la més nombrosa en la història de la Tercera divisió del futbol espanyol. Un carnet en el qual està escrit el nom dels 12.703 abonats i en el qual es dóna les gràcies a una afició de rècord.

A més de representar un nou rècord en el futbol espanyol, la xifra dels 12.701 també significa un nou rècord d’afeccionats en la història del club albinegro.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací