El Castelló apura les hores de descans per a preparar la cita d’aquest diumenge contra el Tropezón a l’estadi Castalia

1351
El partit d'anada entre el Castelló i Tropezón va acabar amb empat a un gol. FOTO: TROPEZÓN

Actualitat Diària

El Castelló apura les hores de descans perquè a partir d’aquest dimecres tornarà al treball per a preparar la gran cita del diumenge en Castaliacontra el Tropezón (18.00 hores), en el partit de tornada de la primera eliminatòria de la fase d’ascens a Segona B.

Un partit per al qual el tècnic Sergi Escobar podria disposar del jove davanter NuhaMarong, fitxat la setmana passada procedent de l’Atlètic Saguntino, però que no va poder jugar els seus primers minuts en el municipal Santa Ana perquè arrossegava un partit de sanció del seu últim equip.

El davanter va estar en Tanos veient als seus nous companys i va arribar a dir després del partit, saldat amb empat (1-1), que “vaig veure a l’equip molt bé. Nosaltres vam ser superiors. Ells tenen futbolistes importants i per açò no ens hem de fiar i el diumenge haurem de ser llests i tancar l’eliminatòria a casa. Tocarà eixir a per totes, sense quedar-nos res”. Ha fet aquestes declaracions a Radio Voramar.