El Castelló decideix limitar a 14.000 el nombre d’abonaments que vendrà per a aquesta temporada 2018-19

1056
L'afició del Castelló no deixa d'acudir a Castalia per treure l'abonament d'aquesta temporada. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El Castelló ha comunicat aquest dimarts que ha decidit limitar a 14.000 el nombre d’abonaments per a la temporada 2018-19 en Segona Divisió B. Així és només resten per vendre’s 1.655 abonos. Diverses zones de l’estadi ja han vist esgotades les butaques.

A causa del gran èxit de la campanya “Doncs això, abona’t” llançada per l’entitat al començament de juliol, i que ja ha aconseguit arribar, de moment, als 12.345 abonaments venuts per a una temporada que es preveu il·lusionant, el club ha decidit fixar aquesta xifra com a nombre topi d’abonats.

L’afició del Castelló no té límits, però Castalia si. Tot sembla indicar que aquesta temporada el feu albinegro es va a quedar petit per al dolç moment que viu l’equip de la capital de la Plana després del punt i final a la seva etapa en Tercera Divisió.

cal recordar que, la campanya passada, el Castelló va aconseguir la xifra de més de 10.000 abonos venuts a la fi del mes de setembre, i els 12.700 amb els quals va aconseguir batre el rècord nacional d’abonats de la categoria en el tram final de la temporada, que finalment va acabar amb 12.867 afiliats. Després de l’anhelat ascens, aquestes xifres s’han quedat curtes i aquesta temporada el Castelló s’ha proposat ser el club amb més abonats de la categoria.

Des de l’entitat castellonenca s’informa que només queden a la venda 1.655 abonaments a certes zones de l’estadi, ja que algunes com a Gol Nord Baix, Gol Nord Alt o Preferència Alta ja s’han esgotat. Els afeccionats que tinguin intenció d’abonar-se hauran de fer-ho com més aviat millor, ja que després d’aconseguir la xifra de 14.000 abonats serà impossible.

D’altra banda, el Castelló agraeix la “increïble resposta” de l’afició albinegra, “que ha demostrat ser tot un exemple a nivell nacional”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací