Una representació de la plantilla del Castelló fa província visitant als xiquets de l’Hospital de Vinaròs

907
Els jugadors del Castelló han oferit regals als xiquets hospitalitzats. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El Castelló ha començat aquesta setmana amb la visita a diferents hospitals de la província de Castelló per a felicitar el nadal als més xicotets, així com acostar el albinegrisme més enllà de la capital de la Plana. La primera parada ha tingut lloc aquest matí a l’Hospital Comarcal de Vinaròs, on el director general, Jordi Bruixola, i els jugadors del Castelló han visitat el centre per a gaudir d’un agradable matí ple d’esperit nadalenc.

L’equip castellonenc va visitar per primera vegada l’Hospital de Vinaròs. FOTO: CD CASTELLÓ

Els futbolistes Rubén García, Kilian Morante, Antonio Caballero, Jesús López, Marc Castells i David Cubillas han estat al costat dels pacients per a acostar el sentiment albinegre. A més, han exercit de ‘Reis Mags’ i els més ‘xiquets’ han rebut una sèrie de regals que els han tret més d’un somriure. A més, els jugadors també han signat autògrafs i no han dubtat a traure’s fotos per a immortalitzar el moment.

El Club ha obsequiat a l’Hospital amb una samarreta signada per tota la plantilla del Castelló com a gest d’agraïment per ajudar els malalts del nord de la província. Vinaròs, Morella o Peníscola són alguns dels municipis que demostren que el albinegrisme està molt viu i que des de l’entitat agraïm el seu incondicional suport.

 

Representants de la plantilla del Castelló al costat de metges i infermeres de l’hospital. FOTO: CD CASTELLÓ

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací