El Castelló surt viu i amb la classificació per a la ronda final després de la batalla enfront del Sant Andreu (1-1)

1474
Nuha, amb el seguidors del Castelló que van viatjar aquest diumenge al camp del Sant Andreu.

Actualitat Diària

Va ser un partit d’armes prendre. Un partit molt sofert i jugat de poder a poder. No valia la manera de jugar, valia passar de ronda. Arribar a la fase final. Però el partit en el camp del SantAndreu es va tornar gairebé que una batalla campal. A l’àrbitre, que el partit li va venir gran, va campejar com va poder el temporal. La clau va arribar en el minut 43 quan el col·legiat de Tenerife va assenyalar penal per agarrar del pantaló Carrossa a David Cubillas i a més va expulsar al defensa local amb vermella. El penal ho va transformar Javi Rubio.

Els jugadors del Castelló celebren la classificació en el vestuari de Sant Andreu.

I en tota la segona part amb un home més només es va sofrir. En el minut 85 Óscar Muñoz, de cap a la sortida d’un córner, va posar l’1-1. Els locals estaven a un gol de llevar-li el bitllet per a la final als castellonencs. Aquests van aguantar com a ‘cosacos’ i la trobada va acabar per aquest 1-1 i amb incidents en la graderia. Càrregues policials.

Els divuit equips classificats per a la fase final són els de el grup de campions (Durango, Atlètic Llevant, Cadis B, Yeclano i Unionistes de Salamanca), els de el grup de segons classificats (Portugalete, Almeria B, Villarrobledo, Langreo i el Castelló), els de el grup de tercers (Eivissa-Eivissa, Sant Fernando de Gran Canària, Ejea i Socuéllamos) i els de el grup de cambres (Salmentino i Atlètic Sanluqueño).

FITXA TÈCNICA:

-1- SANT ANDREU: Segòvia, Llamas, Carrossa, Noguera, David López, Guerrero (Kuku, 23′), Alcover, Víctor (Elhadji, 63′), Alfred (Juanma, 46′), Josu i Óscar Muñoz.

-1- CASTELLÓ: Zagala, Enrique, Dealbert, Arturo, Juanjo, Castells, Serra (Cristian, 90′), Rubio (Forner, 66′), Marenyà, Nuha (Iván Sales, 57′) i Cubillas.

GOLS: 0-1 Ros p. (44′), 1-1 Óscar Muñoz (87′).

ÀRBITRE: Velázquez Rodríguez (Tenerife). Va amonestar als locals Segòvia (44′), Óscar Muñoz (44′), Víctor (52′), David López (54′); i als visitants Nuha (28′), Enrique (50′), Dealbert (69′), Forner (77′). Va expulsar amb vermella directa a Carrossa (44′) i a Dani Guerrero quan estava en la banqueta (51′).

CAMP: Estadi Narcís Sala, davant uns 5.500 afeccionats.