El Castelló s’ofega en l’Estadi Castalia davant un Recambios Colón ja descendit a Regional Preferent (0-0)

1325
Cristian Herrera, en una acció del partit d'aquest diumenge a l'Estadi Castalia. FOTO: CD CASTELLÓ

Adrián Aránega // Castelló

El Castelló no va poder passar de l’empat a zero davant el Recambios Colón, ja descendit, i suma dos empats consecutius en Castaliadavant els dos últims classificats. Els de Sergi Escobar van tenir el tant de la victòria en el minut 82 en les botes de Cristian, però van malgastar una gran oportunitat per a recuperar el liderat.

Els de Pepe Aroca van afrontar el partit com a equip de Regional Preferent després dels resultats de la matinal del diumenge, i malgrat açò no van baixar els braços i van posar als albinegros contra les cordes. Per la seua banda, els orelluts van portar la iniciativa del joc i abans de la primera cambra d’hora van tenir dos grans internades per banda destra en les quals Serra no va encertar en l’última passada des de línia de fons.

El Recambios Colón es va mostrar molt seriós defensivament i va saber crear perill a la contra des de l’inici. Als set minuts de joc Eder es va perfilar des de la dreta per a traure un bon tret ras que va atallar el portera albinegro. I abans de la mitja hora de joc va acariciar el tant amb una doble ocasió en la qual Zagalá va repel·lir el primer tret de Eder i posteriorment Quique va enviar alt en el vèrtex de l’àrea xicoteta.

El Castelló va guanyar la batalla de la medul·lar i gràcies a açò va tenir un gran domini en camp contrari, però es va mostrar totalment estèril de cara al gol. Únicament van fer intervenir al meta Coronado amb un tímid tret des de la frontal de Serra, després d’un robatori de Cubillas, que va acabar en les mans del porter.

Després del descans el partit va estar molt més imprecís i amb excessives interrupcions que no van beneficiar al joc. Als tres minuts de la represa, Cristian va provar fortuna amb un tret des de la frontal que va acariciar el travesser. I intervinguda la segona meitat, en el 68, tots dos conjunts van tenir una clara ocasió per a haver canviat el resultat final. Javi Rubio va botar una falta frontal assajada en la qual va assistir a Cristian en el cor de l’àrea, però la seua vaig rematar a boca de canó ho va desviar Coronat a córner. Després del servei de cantonada el Recambios Colón va eixir en velocitat i va sorprendre amb superioritat a la saga albinegra, però Valero va culminar la contra amb un tret dins de l’àrea que es va marxar alta.

Amb el pas dels minuts el Castelló es va bolcar en atac a la desesperada i va tornar a acariciar el gol en el minut 82. Cristian es va fer una pilota llarga en la frontal de l’àrea, tire la paret amb Iván Sales i va acabar enviant alt un remate pràcticament a plaure. Amb aquest resultat, el Castelló únicament ha sumat cinc punts en els últims tres partits consecutius en Castalia, dos d’ells abans els dos últims classificats.

FITXA TÈCNICA:

-0- CD CASTELLÓ: Zagalá; Abraham, Enrique, Arturo, Kike Ferreres; Castells, Javi Rubio; Serra, Cristian, Marenyà; i David Cubillas (Juanjo, min. 57 (Iván Sales, min. 78)).

-0- CF RECAMBIOS COLÓN: Coronat; Quique, Castander, Gisbert, Camarena; Valero; Eder, Duco (Propietari, min. 89), Godo, Adolfo (Álex López, min. 87); i Quintana (Mario, min. 74).

ÀRBITRE: Vicente Andújar Ratlla (València). Va amonestar Al visitant Valero.

INCIDÈNCIES: Al voltant de 10.000 espectadors en Castalia.