Juanjo Gracia i Iván Sales són seriós dubte en el Castelló per al partit del dissabte contra el Novelda a l’estadi Castalia

1294
La plantilla del Castelló treballa durant la setmana al camp de fútbol de Marina d'Or.

Actualitat Diària

Els migcampistes de banda, Juanjo Gracia i Iván Sales, estan pràcticament descartats per al partit d’aquest dissabte contra el Novelda en l’Estadi Castalia (18.00 hores). Cap dels dos pateix lesió, però si que tenen unes molèsties que els han impedit entrenar al llarg de la setmana. Només ho faran aquest divendres, per açò tenen escasses possibilitats de ser citats per l’entrenador.

Per a aquesta cita el Castelló té les baixes segures del sancionat Javi Serra i del lesionat Luismi Ruiz, mentre que tornarà el migcampista Javi Rubio una vegada ha complit el partit de suspensió per acumulació de targetes. Mentre, l’equip s’exercitarà aquest divendres en Castalia i després el tècnic Sergi Escobar atendrà als mitjans de comunicació.

Crida a l’afició

El Castelló també ha fet una crida a l’afició del Castelló perquè acudisquen a l’Estadi Castaliaen aquests tres partits consecutius. El del dissabte contra el Novelda, el dimecres contra el Borriol i el del següent diumenge contra el Recanvis Colón. Tres partits en amb prou faenes vuit dies en el feu albinegro.

Es vol fer ple de punts, nou de nou, per a així certificar la classificació per a la fase d’ascens a Segona Divisió B.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací