El líder Castelló vol donar un colp d’autoritat aquest diumenge en el camp del vigent campió de Lliga

1295
Juanjo Gracia s'ha consolidat en l'onze titular del Castelló.

Actualitat Diària

El Castelló rendeix visita aquest diumenge (11.30 hores) al Olimpic de Xàtiva en La Murta. És el vigent campió del grup VI de Tercera Divisió, encara que en el present campionat no està tan fi com el curs anterior. De fet, no ocupa plaça entre els quatre primers de la classificació. Rebrà al conjunt de la capital de la Plana que és el líder, amb quinze jornades consecutives sense perdre.

Malgrat tot, no resultarà fàcil guanyar a l’equip setabenc en el seu feu. De fet, allí el Castelló mai va guanyar en Lliga. Només va arrancar dos empats i un d’ells va ser la temporada passada (1-1), una trobada que es va disputar en dos dies perquè es va suspendre en el minut 54 al desembre de 2016 per la pluja (1-0) i es va reprendre a la fi de gener de 2017 i va acabar amb empat (1-1).

Per a aquesta cita el conjunt castellonenc té la baixa segura del sancionat Javi Rubio, més la del lesionat Luismi Ruiz. Açò sí, recupera al migcampista Javi Rubio una vegada ha complit la seua sanció. A tot açò, l’entrenador va deixar entreveure el divendres en roda de premsa que podria variar el sistema de joc, a part de modificar l’onze com habitualment fa.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací