El Castelló llança una carta oberta a l’afició albinegra en senyal d’agraïment pel gest del diumenge

1388
El Castelló va derrotar a l'Elx Il·licità en l'Estadi Castalia. FOTO: CD CASTELLÓ

ActualitatDiària

El Castelló ha volgut agrair als afeccionats el gest que ahir van tenir en l’Estadi Castalia a través d’aquesta carta oberta a l’afició que ha enviat als mitjans de comunicació a primera hora d’aquest dilluns:

“Des del Consell d’Administració del Club volem donar les gràcies a tots els aficcionats que ahir vau aconseguir que als quals formem part d’aquest projecte se’ns parara el rellotge per sempre a les 19.22 h.

A aqueixa hora a tots se’ns va posar la pell de gallina, a aqueixa hora a tots ens va palpitar el cor. Va ser l’hora en la qual Castalia es va alçar per a aplaudir que per fi, després de dotze llargs anys, el Castelló torna a les mans de gent de Castelló.

Gràcies per la iniciativa, gràcies als quals la van pensar i als quals la van secundar. El que ahir vivim és una d’aqueixes coses que no s’obliden, que ens va a quedar marcada a foc per a tota la vida i que ens servirà per a tenir present que cal seguir treballant amb dedicació i esforç.

Aqueix treball i esforç serà el nostre llegat perquè vosaltres, l’afició, tingueu molts motius perquè una i mil vegades a les 19.22 h el rellotge se’ns torne a parar a tots”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací