El dilluns torna el ‘Comerç Centurió’ amb l’objectiu de ser 13.000 abonats abans de l’estrena en Segona Divisió B

995
ngel Dealbert, secretari tècnic del Castelló, també col·labora amb aquesta nova campanya. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

La temporada passada va ser un èxit a nivell esportiu, però també a nivell social. El teixit empresarial castellonenc va tornar a bolcar-se amb el Castelló ja que, a més dels 12.867 Centurions del rècord, el petit comerç va apostar de nou pels colors albinegres després de molt temps.

El Castelló, doncs, va aconseguir ascendir i batre el rècord nacional de socis en Tercera Divisió gràcies als seus abonats i també als comerços de la ciutat i província castellonenques. Per això, l’entitat repetirà la campanya ‘Comercio Centurió’ en la nova marxa dels ‘orelluts’ en Segona B amb el rellançament d’aquesta iniciativa, a partir del proper dilluns 20 d’agost.

La campanya ‘Comercio Centurió’, a més de tornar a captar al petit comerç, pretén també ser un impuls perquè el Castelló, que ja supera els 12.000 Centurions, abast els 13.000 abonats abans de l’estrena de lliga del conjunt de Sergi Escobar, dissabte que ve 25 d’agost en Castàlia (20.00 hores).

Si alguna cosa caracteritza a aquest club i la seva afició és no ser conformistes, i amb la volta a Segona B, el club vol seguir sumant rècords i seguir fent historia sent l’equip amb més socis dels quatre grups de Segona B aquesta temporada.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací