El Castelló va ser incapaç de rematar a l’Ontinyent i l’equip valencià li va remuntar el marcador a última hora (2-1)

1198
Joseba Muguruza es va estrenar amb derrota en el partit disputat en el camp de l'Ontinyent. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

Vaja xasco. Vaja decepció. El Castelló va ser incapaç de tancar el partit en el camp de l’Ontinyent i va acabar perdent per 2-1. Els nois de Sergi Escobar van cedir tres punts que tenien pràcticament en la butxaca i van certificar allò que no cal fiar-se fins que el col·legiat assenyali el final de la trobada. Després de la segona jornada els albinegres sumen un punt de sis possibles, i ara els arriba una setmana carregada de partits i d’emocions. El dimecres Copa del Rei contra el Conquenseen Castalia (20.00 hores) i el diumenge serà el Vila-real B el que rendirà visita al feu ‘orellut’, encara sense horari definit.

Antonio Caballero va anotar el 0-1 pels albinegres en El Clariano. FOTO: CD CASTELLÓ

En la primera part, el Castelló va mostrar les mateixes bones sensacions que en els seus primers 45 minuts en Castalia. Malgrat que el conjunt ‘orellut’ encara està en fase de construcció i alguna cosa lluny del seu millor nivell, ja es veuen centelleigs dels punts forts que pot oferir l’equip en el seu retorn a la categoria de bronze.

Els albinegres van tenir la seva primera gran ocasió amb un tret de Muguruza a porteria. L’últim a arribar al conjunt de Castalia va aprofitar l’assistència d’Acevedo, que al seu torn va aprofitar una bona passada de José Carlos, un jugador que juga i fa jugar als altres i va anar el principal generador de joc dels castellonencs. L’Ontinyent també va poder posar en perill a Álvaro Campos, però llavors va arribar el gol que va avançar als de Castelló. Antonio Caballero es va beneficiar d’un rebutgi local per col·locar-se l’esfèric, apuntar i disparar a porteria per batre a Craviotto amb classe i estil.

Va buscar el segon gol, però mai va arribar

Els ‘orelluts’ s’havia posat per davant, però l’equip no es va tirar per enrere. Insistentment, l’equip de Sergi Escobar va buscar el segon tant que els donés una mica de tranquil·litat, ja que després del gol visitant el partit es va tornar bronco i la pilota va estar molt disputat. Fins al descans, Acevedo va poder engreixar el marcador visitant després del treball en l’ombra de Máyor, barallant-se amb els centrals valencians.

El partit se li va ser complicant als albinegres en el segon temps. FOTO: CD CASTELLÓ

Ja en la segona part, el partit va canviar de caire i el Castelló va tractar de frenar a un Ontinyent que va augmentar les revolucions, nerviós per marcar i ficar-se en el partit. Els ‘orelluts’ van adoptar un rol més propi de baixar-se al fang i posar-se a la feina en defensa, on les sensacions van ser igual de bones que en atac. Hicham Khaloua va rellevar a José Carlos per refrescar la part alta de l’equip de la Plana.

En l’equador de la segona meitat, l’Ontinyent va aconseguir empatar en el marcador. L’ex albinegre Javi Zarzo, des de la banda esquerra, va llançar un potent tret que, malgrat l’estirada d’Álvaro Campos, es va colar en la porteria albinegra posant les taules en el lluminós. L’empat local va obligar als albinegres a bolcar-se en atac. Cubillas, amb màscara protectora inclosa, va entrar al terreny de joc per tractar que arribés el gol.

Desastre a la recta final

En el tram final, Kilian es va estrenar amb l’equip de la capital de la Plana per sumar efectius a la davantera, buscant el segon gol que els tornés a posar per davant en el lluminós, però a la recta final del partit, en els últims compassos, l’Ontinyent va aprofitar una pilota dins de l’àrea noia perquè, malgrat que primer Álvaro Campos va fer una molt bona intervenció evitant el gol, en el rebutj els valencians aconseguissin posar el segon gol amb el qual es van portar la victòria.