El futur del tècnic Sergi Escobar i de la majoria de la plantilla és la tasca que ha d’afrontar el club en les properes hores

1403
El Castelló decidirà en les properes hores què passa amb l'entrenador i els futbolistes. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El Castelló apura les celebracions de l’ascens a Segona Divisió B mentre que des del club es comença a planificar la propera temporada. La campanya s’abonaments no es donarà a coneix fins a la setmana vinent, però referent a la plantilla en aquests propers dies el club comunicarà als futbolistes si continuen o no en l’equip de cara al curs de lliga 2018-19.

S’esperen novetats en la plantilla. Més aviat moltes que poques perquè el salt de categoria obliga a elevar molt el nivell dels futbolistes, i a tot això si l’objectiu és tan ambiciós que es vol donar el salt a Segona Divisió doncs tocarà rearmar un molt bon equip.

Cal recordar que demà a les 11.30 hores està prevista una roda de premsa en l’Estadi Castalia on el màxim accionista del club, José Miguel Garrido, així com el president del consell d’administració del Castelló, Vicente Montesinos, on podrien donar els primers detalls del proper projecte.

Aquesta tarda en la Diputació

Mentre, aquesta tarda a les 19.00 hores el Castelló estarà present en la recepció a l’equip albinegre que realitzarà la Diputació Provincial. Seran rebuts pel president Javier Moliner, qui donarà l’enhorabona al club per l’ascens assolit a Segona B.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací