El Castelló millora la imatge, però segueix sense guanyar un partit després d’empatar a casa contra el Cornellà (0-0)

936
El Castelló va estar prop de signar la primera victòria de la temporada. FOTO: UE CORNELLÀ

ADRIÁN ARÁNEGA // Castelló

El Castelló va empatar, novament, al no poder passar del 0-0 davant el Cornellà. Així, el conjunt que entrena David Gutiérrez acumula sis empats en set partits, que momentàniament li permet eixir dels llocs de descens. Encara que va millorant la imatge, la veritat és que no hi ha manera de guanyar. La pròxima cita serà el diumenge següent en el camp de l’Atlètic Llevant, el diumenge 14 a les 18.00 hores.

Marc Castells persegueix a un futbolista de l’equipe rival. FOTO: UE CORNELLÀ

Els albinegres arribaven a la setena jornada amb l’obligació de sumar el primer triomf de la temporada. No obstant açò, els de David Gutiérrez van tornar a eixir imprecisos a costa d’un Cornellà victoriós durant la primera mitja hora de joc. El conjunt català va arrancar amb defensa de cinc i va intentar eixir jugant des d’arrere, però li va costar crear perill en els metres finals. Als deu minuts de joc, Gaspar va posar en destrets a Álvaro amb un llançament de falta directa que el porter va acabar enviant a córner. Arran d’ací va ser vivint del treball de Carlos Esteve i algun llançament llunyà sense perill.

Per la seua banda, el Castelló, molt més anàrquic, va viure de les individualitats. José Carlos va voler participar en l’enganxe i d’ell van eixir les millors ocasions dels ‘orelluts’. Un centre mesurat des de la dreta del migapunta va acabar un cabotada en el cor de l’àrea de Caballero que va llepar el pal.

El davanter Hicham va fer un bon partit pegat a la banda esquerra. FOTO: UE CORNELLÀ

Després del descans, els ‘orelluts’ van millorar sensacions i van intentar portar el pes del partit. Als sis minuts de la represa un nou centre de José Carlos es va enverinar i va haver d’intervenir el porter en dues ocasions després d’estavellar-se en el travesser per a detenir la pilota. La rèplica del Cornellà va arribar amb un centre des de l’esquerra que va cabotejar Gaspar lliure de marca i que va acabar en les mans d’Álvaro. I intervingut el segon temps el partit va començar a desmontar-se. En el minut 66 Caballero, de vaselina, va col·locar una pilota en el punt de penal, Muguruza va guanyar l’esquena la defensa i després de driblar al portera es va marxar fóra el seu tret amb cama esquerra.

José Carlos Fernández persegueix a un rival. FOTO: UE CORNELLÀ

Un minut més tard el propi Caballero va robar una pilota en camp propi, va conduir fins a la vora de l’àrea i va fer una paret amb Major per a culminar amb un tret que va acariciar el pal dret. I mancant set minuts per a la conclusió va arribar la millor ocasió del Cornellà. Un centre des de la dreta ho va acabar buidant Álvaro amb el puny i, amb el porter vençut, Fall va disparar des de tres cambres de camp però es va marxar desviat per poc.

FITXA TÈCNICA:

-0- CD CASTELLÓ: Álvaro; Rubén, Regalón, Delgado, Eneko; Gálvez (Caballero, min. 16), Castells; Muguruza (Cubillas, min. 75), José Carlos (Kilian, min. 62), Hicham; i Máyor.

-0- UE CORNELLÀ: Sergio; Pere (Leo, min. 85), Goldar, Borja, Manu, Ignasi (Manucho, min. 59); Gaspar, Agus, Fall, Eloy; i Carlos Esteve (Pep Caballé, min. 70).

ÀRBITRE: Alejandro Sánchez Alba (col·legi aragonés); assistit per Sanz García i Ruíz Cantonades. Va amonestar als locals Rubén, Muguruza, Cubillas, Máyor i Castells; així com als visitants Pere, Ignasi, Sergio,*Manucho i Goldar.

INCIDÈNCIES: Al voltant de 10.000 espectadors en Castàlia.