Carlos Delgado: “Tenia bastants ofertes, però quan vaig parlar amb el Castelló no vaig tenir cap dubte”

1058
El defensa central gadità Carlos Delgado ha signat aquest estiu del Albacete. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El futbolista del Castelló, Carlos Delgado va analitzar aquest dimarts aquests primers dies d’estada en el club de la capital de la plana. El futbolista de Port Real (Cadis) arriba a l’esquadra de la capital de la Plana procedent de l’Albacete, on va jugar les dues últimes temporades. Ara ja vas veure de albinegre.

El jugador andalús es va referir al primer amistós contra el Cabanes, i va dir que va veure a l’equip “ben” perquè “va ser una primera presa de contacte per anar coneixent-nos”. “La idea és seguir creixent amb la dinàmica, assimilar conceptes i treballar com ens demana el míster per demostrar-ho en el camp”, va explicar en referència al partit amistós d’aquest dimecres en el camp del Morella.

Delgado ha confirmat que una de les raons que li va motivar a venir va ser el projecte albinegre. “Tenia bastants ofertes però quan vaig parlar amb el Castelló no vaig dubtar. Cal anar al club que més convicció demostri i aquí m’ho han transmès així”, va assegurar.

Mentre, la campanya d’abonaments segueix el seu curs. Aquest dimarts al migdia s’havia superat la xifra dels 5.500 afiliats i no es descarta que es pugui arribar al dissabte superant els 8.000 abonats.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací