El Castelló firma un conveni amb el Vall d’Alba per a poder utilitzar el camp L’Avenc per a entrenar

957
Representants dels dos clubs s'han reunit esta vesprada en la localitat de la Plana Alta. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El Castelló i el Vall d`’Alba han arribat a un acord de col·laboració perquè el conjunt albinegre entrene en les instal·lacions de l’entitat de la Plana Alta. El club castellonenc ja compte, oficialment, amb una nou llar per a preparar els seus compromisos de Segona Divisió B. Més enllà dels entrenaments que puguen concretar-se en l’Estadi Municipal de Castalia, l’equip de David Gutiérrez també entrenarà assíduament en les instal·lacions del Vall d’Alba, després del mal estat de la gespa dels dos camps de les instal·lacions de Marina d’Or.

L’acord s’ha referendat esta vesprada quan el president del Castelló, Vicente Montesinos, i el director general, Jordi Bruixola, s’han desplaçat fins a la localitat de l’interior castellonenc per a firmar l’acord. Per la seua banda, en representació del Vall d’Alba han assistit el seu president Rubén Traver, el secretari Miguel Ángel Gil, el tresorer Alexis Agut i el vocal Cristià Traver.

El combinat ‘orellut, com a mostra d’agraïment, ha oferit una camiseta del Castelló emmarcada davall l’estampa de les firmes de cada un dels integrants de la plantilla.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací