El Castelló està a 2.000 entrades de penjar el cartell de ‘no hi ha bitllets’ en l’estadi Castalia per al partit del diumenge

1451
Els jugadors del Castelló van tornar als entrenaments en la gespa de l'estadi Castalia.

Actualitat Diària

A per el primer ple. El Castelló és a punt de penjar el cartell de no hi ha bitllets de cara al partit del diumenge (20.45 hores) contra el Portugalete en Castalia. El club va anunciar aquest dimecres que només queden 2.000 entrades de les 15.000 butaques que hi ha en el camp albinegre.

Les dades aportades per l’entitat de la capital de la Plana, ja s’han venut 13.500 entrades. cal recordar que el Castelló podria aconseguir l’ascens a Segona Divisió B després de set campanyes en Tercera Divisió. I a tot això, s’aconseguiria celebrar un ascens després de tretze anys sense fer-ho.

L’última vegada que Castalia va ser testimoni d’un ascens va ser el 26 de juny de 2005 quan el Castelló derrotava al Zamora amb un solitari gol del càntabre Manu Bust. Aquell ascens va ser a Segona Divisió, després d’onze campanyes en Segona B.

Retorn al treball

La plantilla del Castelló va tornar aquest dimecres al treball després de dos dies de descans. La novetat ha estat que el lateral KikeFerreres va realitzar part de l’entrenament. Aquest dijous es calibrarà millor el seu estat, encara que vesteixi la transcendència del partit del diumenge està complicat que estigui en l’onze titular.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací