Cabanes guarda un minut de silenci en memòria de les víctimes del parricidi de La Ribera

487

Actualitat Diària

Aquest mateix matí, a les 12h, la corporació municipal de Cabanes, així com totes aquelles persones que han volgut assistir, ha guardat un minut de silenci en memòria de les víctimes del parricidi de La Ribera de Cabanes ocorregut en la matinada del dissabte al diumenge.
L’acte ha comptat, entre d’altres, amb la participació de la tinenta d’alcalde de Cabanes, Lidón Morralla, qui ha estat acompanyada de diversos membres de la corporació municipal, així com de la Subdelegada de Govern, Soledad Ten, el Diputat Provincial de Bombers, Abel Ibáñez, el senador per Compromís, Carles Mulet, i el secretari comarcal de la Plana Alta del PSPV, Joan Morales.
Morralla ha indicat que des de l’Ajuntament i la Conselleria es donarà atenció psicològica a totes les persones que ho sol·liciten. Així mateix, s’ha volgut mostrar tot el suport a la mare i família dels menors.
Els fets
La tragèdia va arribar a La Ribera de Cabanes la matinada del dissabte al diumenge. Sobre les 3.30h hores, es va donar avís que un home s’havia suïcidat després de posar fi a la vida del seu fill menor de 12 anys i ferir de gravetat a la seua filla de 10. La mare es trobava en el domicili en el moment dels fets. Ara mateix, la xiqueta de 10 anys continua ingressada a l’hospital General de Castelló. La família, procedent de Madrid, estiueja des de fa anys a La Ribera de Cabanes. De moment es desconeixen les causes de l’ocorregut.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací