Actualitat Diària

Borriana, “preparada” per a obrir les seues platges de manera recreativa a partir de la fase 2

Safont assegura que s’està treballant en un protocol per a impulsar el turisme i que s’estan reorganitzant les instal·lacions

Rafa Mezquita/Actualitat Diària

Borriana està preparada per a obrir les seues platges a partir de la Fase 2 de la desescalada cap a la nova normalitat. Així ho ha confirmat l’alcaldessa, Maria Josep Safont aquest divendres, després de l’anunci de la consellera, Ana Barceló, qui va assegurar que la Comunitat Valenciana anava a demanar al Govern avançar l’ús recreatiu de les platges previst per a la tercera fase.

“Des de Turisme estan treballant en unes jornades per a impulsar l’activitat i s’estan canviant les passarel·les, que hauran d’instal·lar-se tan sols una d’entrada i d’eixida. A més enguany els llavapeus i les dutxes no es podran utilitzar de la mateixa forma perquè hem de posar en valor la seguretat sanitària”, ha confirmat l’alcaldessa a Castellón Información.

Per al control de la platja de l’Arenal, el municipi apel·la a la “responsabilitat social”, però Safont certifica que “hi haurà policia local controlant en tot moment per a obligar al fet que es respecten les distàncies”. L’alcaldessa també posa en valor els atributs de la platja: “És molt llarga i molt amplia pel que caben moltes persones i poden guardar distàncies”.

Pel que respecta a la instal·lació dels quiosquets i berenadors que se situen a la platja, Safont assegura que “demanarem una ampliació de les terrasses per als quals depenen de Costas, mentre que per als quals són del consistori la tenen assegurada”.