Bonig afirma que “el PP és la única alternativa reial a la gestió del Botànic”

562

Actualitat Diària

La Síndica del Grup Popular en Les Corts, Isabel Bonig, ha afirmat avui que “queda clar que el Partit Popular de la Comunitat Valenciana és l’única alternativa al desastre de gestió del Botànic”.

Bonig s’ha pronunciat així en Les Corts, en el dia en què es votaran els Pressupostos de la Generalitat de 2021. La també presidenta del PPCV ha reiterat que el seu grup “votarà en contra dels Pressupostos de la Generalitat de 2021 perquè no hi ha hagut una voluntat de negociar” i ha recordat que ja el mes d’abril va oferir al President un acord per a elaborar un pressupost de legislatura. “Podíem haver fet uns comptes excepcionals en un moment excepcional, que atenguessin l’emergència sanitària i a la reactivació econòmica, i Puig no ha volgut”.

Així mateix, la Síndica popular ha indicat que el Pacte de Reconstrucció “va ser un miratge per a major glòria de Puig”. “Al Partit Popular ningú li ha anomenat, ni des de Presidència ni des del Grup Socialista i correspon a ells, a qui governa, haver liderat”, ha indicat. Bonig ha reiterat que es podia haver arribat a acords “en matèries essencials, però no ho han fet i el PPCV té un projecte alternatiu”.

Preguntada per les negociacions del Botànic amb Ciutadans per al pressupost, que finalment no han prosperat, la Síndica del GPP ha estat taxatiu. “Era clar que Puig no anava a deixar caure el seu Govern, que es repeteix en diputacions i Ajuntaments, per acceptar qüestions de Ciutadans. Ha estat una maniobra de confusió dirigida per la factoria Puig des de Presidència”.

“Ara veurem com s’executa el pressupost, que no és el que necessita la Comunitat Valenciana per a afrontar un any tan complicat de gestió sanitària i de reactivació econòmica. Hi ha una pujada d’impostos, no es posa límit als alts càrrecs, no hi ha reactivació econòmica, ni solvència per a les empreses valencianes. Ahir es va conèixer el pla de vacunació, amb la data ja damunt i no sabem res del pla d’antígens en les farmàcies”, ha conclòs.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací