Bastidas lamenta la “xafogor nacional” després del “fiasco” de Ximo Puig amb les vacunes als professors

608

Actualitat Diària

La portaveu de Política Social del Grup Parlamentari Popular (GPP), Elena Bastidas, ha lamentat que “desgraciadament ahir tornéssim a ser objectes de xafogor nacional en haver vist com els mitjans de comunicació recollien aquest lamentable espectacle protagonitzat per la conselleria de Sanitat i en un tema tan important com és la vacunació”. “El fiasco de Ximo Puig estava en tots els mitjans nacionals”.

Així, respecte a la paralització del procés de vacunació dels professionals educatius en la Comunitat Valenciana ha assenyalat que “ja hi havia precedents” i ja “advertim al Consell i li aconsellem que actués amb prudència”.

No obstant això, malgrat els senyals, “ahir es va començar el procés de vacunació en el fallit hospital de Campanya de la Fe i després de 3 hores es va haver de suspendre abruptament, alguna cosa que ja advertim”.

“Si Ximo Puig pretenia treure múscul sanitari o fer veure la capacitat de vacunació massiva ha fracassat. Nosaltres la setmana passada vam demanar prudència, reflexió i planificació i els esdeveniments ens han donat la raó”, ha assenyalat.

El PPCV també ha presentat la petició d’una comissió de recerca respecte a les irregularitats del procés de vacunació i una moció subsegüent a la conselleria d’Agricultura respecte als residus sanitaris.

A més, el PPCV ha plantejat tres preguntes “en els àmbits que realment preocupen la ciutadania” com són l’econòmic, després de la sortida de 630 treballadors de la Ford i la destrucció de treball que puguin tenir directament per al sector automobilístic de la Comunitat Valenciana; en el judicial amb una pregunta pel col·lapse dels tribunals per la incorrecta tramitació pel COVID i finalment una pregunta sobre la falta d’atenció a les persones amb problemes de l’espectre autista.

Respecte a la situació de Ciutadans, Bastidas ha expressat el “respecte” del Partit Popular davant els processos interns d’un partit i a les decisions personals dels seus membres. Pel que respecta als acords del PP i Ciutadans en les institucions de la Comunitat ha assenyalat que “gaudeixen de bona salut” i “estan a prova de bombes”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací