Bankia supera per primera vegada els 20.000 milions d’euros en fons d’inversió

825

Actualitat Diària

La gestora de Bankia, Bankia AM va superar per primera vegada en la seua història la cota dels 20.000 milions d’euros en actius gestionats en fons d’inversió. Ho va fer a la conclusió del gener passat, durant el qual l’entitat va tornar a liderar el mercat per quant a captacions netes, segons dades de Inverco.

En aquest primer mes de l’any, Bankia va captar 336 milions d’euros, la qual cosa va suposar un increment de quota de mercat de 12,7 punts bàsics, fins a aconseguir una quota del 7,18%, molt a prop ja de l’objectiu marcat en el seu Pla Estratègic, que és aconseguir 7,20% de quota de mercat a la conclusió de 2020.

Bankia ja va ser l’entitat que va liderar les captacions netes durant tot 2019, amb 1.543 milions d’euros.

“Estem molt satisfets d’aquestes xifres, perquè són fruit del bon acolliment amb la qual els nostres clients han rebut les diferents iniciatives que hem dut a terme, principalment el servei de gestió de carteres ‘Bankia Gestió Experta’. Però el més important encara és la confiança que ens brinden per a gestionar el seu patrimoni”, afirma Ignacio Ezquiaga, director corporatiu de Banca Privada i Gestió d’Actius.

Entre les claus per a aconseguir aquests resultats, Pablo Hernández, director comercial de Bankia AM, destaca “el model de distribució de l’entitat, que té com a prioritat estar cada vegada més prop de la xarxa comercial, donant-li suport a través de formació, informació i eines”, sense oblidar “l’alineament de tota la xarxa comercial a assessorar el client amb productes d’inversió de valor”.

Entre ells destaca ‘Bankia Gestió Experta’, el servei de gestió discrecional de carteres de fons d’inversió de l’entitat, “que ha suposat un important salt en la proposta de l’entitat de solucions d’inversió personalitzades per a ajustar-se a les necessitats de l’estalvi de cada client, ja que l’entitat gestiona la cartera del client seguint uns paràmetres d’assignació d’actius consistents i coherents, en funció del seu perfil de risc”, comenta Hernández.

Amb ‘Bankia Gestió Experta’ el client pot invertir el seu estalvi en una de les quatre carteres de fons d’inversió, amb diferents nivells de volatilitat i expectatives de rendibilitat en funció del perfil (tranquil, equilibrat, creixent i avançat).

La gestió de ‘Bankia Gestió Experta’ es caracteritzada pels següents paràmetres:

· Gestió professional, duta a terme per un equip gestor amb més de 25 anys d’experiència en el sector. Es realitzarà d’acord amb el perfil de risc del client i els seus objectius d’inversió.

· Gestió activa, que adapta la cartera de manera contínua, tractant d’aprofitar les oportunitats d’inversió que es donen en els mercats, reduint els episodis de volatilitat.

· Amb alta diversificació, que es duu a terme fonamentalment a través de fons de fons, que permeten l’accés a fons nacionals o internacionals i a productes exclusius, aquells als quals, per la seua naturalesa, no tindria accés l’inversor minorista.

A la conclusió de gener, Bankia gestionava més de 3.650 milions d’euros en aquest servei de gestió de carteres Bankia, un 18% del total administrat en fons d’inversió per l’entitat, en prop de 85.000 carteres.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací