Bankia nomena a Rafael Sanchis director Agro de la Territorial a València i Castelló

519

Actualitat Diària

Bankia ha nomenat a Rafael Sanchis director Agro de la Territorial de València i Castelló en el marc de l’estratègia del banc de potenciar aquesta línia d’activitat i de prestar un servei millor i més adaptat a una mena de client que, per la seva activitat, té unes necessitats específiques.

L’entitat financera ha creat aquesta nova direcció especialitzada en el sector agro en les sis Direccions Territorials en les quals més pes aquest negoci: València i Castelló, Andalusia, Castella i Lleó, Múrcia-Alacant, Castella-la Manxa-Extremadura i Nord, amb seu a La Rioja.

El nou director Agro de la Territorial de Bankia a València i Castelló ha destacat que “l’objectiu d’aquesta nova direcció és respondre a les necessitats financeres dels agricultors i ramaders de les províncies de València i Castelló perquè per a Bankia tant el sector agropecuari com aquest territori són estratègics”, ha subratllat.

Sanchis (Carlet, València, 1965), titulat en Comptabilitat, Tenidoria de Llibres i Càlcul Mercantil per l’Escola Oficial d’Arts i Oficis de València, porta més de 36 anys treballant en banca a la Comunitat Valenciana. Vinculat des de 2001, primer a Bancaixa, i després a Bankia, ha estat director d’oficina en zones amb important negoci agroalimentari durant 26 anys.

A més, està vinculat també com a soci als consells de societats i comunitats regants i a les cooperatives agroalimentàries. A mitjan anys 90, va participar finançant una de les primeres transformacions de regadiu tradicional a reg localitzat i, des de Bankia, ha col·laborat finançant la construcció de centres d’ensenyament de les EFAS (Escoles Familiars Agràries) a la comarca Ribera Alta.

“En aquesta nova etapa s’ajunten la meva passió per l’agricultura, ja que tinc parcel·les en explotació, sóc agricultor no professional des de sempre per herència i per vocació, i el meu treball com a professional de la banca en un lloc que m’il·lusiona i en el qual crec que puc aportar perquè conec tots dos costats de la taula”, ha assegurat Sanchís per a remarcar que la seva “família i entorn sempre ha parlat d’agricultura”. “Espero establir les bases perquè es reconegui a Bankia com a actor principal en el sector i en l’Administració”, ha compromès.

Nou model de distribució

A més, Bankia va anunciar el juliol passat la posada en marxa d’una xarxa de 380 oficines especialitzades en el negoci agro. L’entitat ha definit un nou model de distribució, a través d’una proposta de valor diferenciada, amb l’adaptació de gairebé 400 oficines en les sis Direccions Territorials de l’entitat esmentades.

Totes les oficines presentaran una senyalística pròpia i diferenciada de la resta de les sucursals de la xarxa i, sense deixar de prestar els serveis que venien oferint, comptaran a partir d’ara amb un equip especialitzat en el negoci agroalimentari, amb l’objectiu que Bankia sigui l’entitat de referència per al sector.

A més de la gestió especialitzada en oficina, Bankia ofereix als professionals del sector la resta dels seus canals a distància perquè puguin dur a terme les seves gestions financeres sense necessitat d’acudir físicament a l’oficina. Per a això compte amb el servei ‘Connecta amb el teu expert’ i la possibilitat de realitzar gestions a través dels canals online, com la pàgina web o l’app móv

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací