Bankia, l’empresa amb ‘Millor estratègia de Big Data’ i ‘Millor estratègia de Data Visualization’

541

Actualitat Diària

Bankia ha rebut, per part del Club de Chief Data Officers (CDO) d’Espanya, els premis a l’empresa amb ‘Millor estratègia de Big Data’ i ‘Millor estratègia de Data Visualization’.

En l’acte de lliurament de premis han participat els responsables de dades de les principals companyies espanyoles que han triat, entre els 15 projectes finalistes, als cinc premiats en les categories de: ‘Millor CDO de l’any’, ‘Millor estratègia de Data Ethics’, ‘Millor estratègia de Transformació Digital’, ‘Millor estratègia de Big Data’ i ‘Millor estratègia de Data Visualization’.

La gala organitzada pel Club de Chief Data Officers d’Espanya, ha sigut inaugurada pel conseller delegat de Bankia, José Sevilla, qui ha destacat que “la dada és un actiu de gran valor per a les companyies, però el propietari de les dades és el client i l’obligació de les empreses és conservar i preservar aqueix valor, a més d’utilitzar-lo per a oferir un millor servei al client. Per això, cada dia cobra més importància la figura del CDO”.

En aquest sentit, Sevilla ha assenyalat que l’entitat aposta per la privacitat i la digitalització responsable perquè els clients tinguen un entorn de confiança amb la informació que es té d’ells. A més, ha posat en valor “la importància de l’ètica digital”.

En l’acte també ha participat Silvina Arce, co-funder del Club de CDO Espanya, qui ha analitzat l’evolució i trajectòria del Club; el paleoantropólogo i Premi Príncep d’Astúries d’Investigació Científica i Tècnica, Juan Luis Arsuaga; i el CDO de Bankia i president del Club Chief Data Officer d’Espanya, Rafael Fernández Campos.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací