L’autobús del Castelló llueix frases motivadores per encoratjar als futbolistes ‘orelluts’ per als partits de ‘play-off’

1502
L'autobús del Castelló presenta frases motivadores per als futbolistes castellonencs. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

De la mà de Autos Mediterráneo, patrocinador oficial del Castelló, el Air ForceOne del conjunt albinegre lluirà frases motivadores per encoratjar als futbolistes de cara al tram crucial de temporada.

S’acosta el partit més important de l’any i des del club s’ha volgut motivar a la plantilla de Sergi Escobar. Gràcies a Autos Mediterráneo, el ‘1922’ es vestirà de gala per acompanyar a l’equip.

A través de frases motivadores com a “Camino de la victoria” o, fins i tot, frases que fins als propis futbolistes han usat en el que va de temporada com “Vamos Carajo”, estaran presents en l’autobús del Castelló.

A més, com a picada d’ullet a l’afició, el club ha decidit incloure frases extretes de càntics que la pròpia inflada albinegra ha fet ús en els últims anys com “Y las palmas volverán a sonar” o “Para mi ser albinegro, es honor y privilegio”.

Els futbolistes David Cubillas, Arturo Navarro, Alejandro Zagalá i Jordi Marenyà han comprovat de primera mà la reforma que ha sofert el seu habitual transport. Allí, el conseller delegat de Autos Mediterráneo, Vicente Cuevas, ha volgut recolzar personalment als jugadors per aconseguir l’ascens a Segona Divisió ‘B’.

D’altra banda, l’afició del Castelló ja ha omplert onze autobusos per al partit del diumenge en el Narcís Sala contra el Sant Andreu, a partir de les 19.00 hores. El conjunt albinegre afrontarà la cita amb el 0-0 del passat diumenge en l’estadi Castalia.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací