Ascer promociona la rajola ceràmica en el mercat alemany amb una sèrie de 7 vídeos

561

La nova campanya busca destacar aquelles situacions en les quals la ceràmica té un millor comportament que altres materials

Actualitat Diària

Coincidint amb l’inici de la campanya de comunicació de defensa del material ceràmic en el mercat alemany, s’ha celebrat aquest matí un webinar de presentació de la campanya per a mitjans especialitzats, distribuïdors, i altres agents del mercat alemany. El seminari ha comptat amb la participació del president de Ascer, Vicente Nomdedéu, i el president de Confindustria Ceramica, Giovanni Savorani, així com del president de l’associació alemanya de distribuïdors VDF, Michael Zink.

La campanya «Keramik im Vergleich…eine sichere Wahl», és una continuació de la campanya “La ceràmica. Una elecció segura”, i en aquesta ocasió a través de 7 vídeos en to irònic es pretén evidenciar els beneficis de l’ús de materials ceràmics en situacions quotidianes i concretes. Els vídeos estan accessibles en https://info.tileofspain.com/ en espanyol, italià, anglés, francés i alemany.

La nova campanya busca destacar aquelles situacions en les quals la ceràmica té un millor comportament que altres materials. Amb un to irònic, els vídeos de prop de 30 segons de duració relaten situacions concretes en les quals queda demostrada la superioritat de la ceràmica en termes de resistència al foc, no emissió de fums tòxics, inalterabilitat per calor, resistència al ratllat o desgast, facilitat de reciclatge i de col·locació, com a garantia d’estabilitat i higiene.

Alemanya és en l’actualitat el cinqué destí d’exportació del sector ceràmic espanyol, amb unes vendes acumulades entre gener i juliol de 2020 de 70,5 milions d’Euros (+13,2% respecte al mateix període de l’any anterior).

La campanya és una iniciativa conjunta de l’associació espanyola ASCER i la seua homòloga italiana Confindustria Ceramica. Es tracta d’una campanya digital que estarà activa en xarxes socials (Facebook, Instagram i Youtube) a Regne Unit, Alemanya, França, Itàlia i Espanya (i les seues àrees d’influència). La campanya està dirigida al consumidor final i a altres agents del mercat de la construcció i la rehabilitació. Els vídeos estan accessibles des de la pàgina de la campanya (espanyol, anglés, alemany, italià i francés), i des de Vimeo i el canal Youtube de Ascer.

Aquesta campanya és una continuació de la campanya ‘La ceràmica. Una elecció segura’ llançada en 2019 amb dues sèries de micro-vídeos en els quals es recollien els valors de la ceràmica, així com alguns usos específics d’aquesta.

Aquesta iniciativa es realitza amb el suport la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana, a través d’un Conveni de col·laboració.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací