Arcadi España anuncia reunions mensuals amb Boira per a “monitorar” les obres del Corredor Mediterrani

748

Actualitat Diària

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, s’ha reunit amb el comissionat per al Corredor Mediterrani, Josep Vicent Boira, per a abordar l’estat en què es troben les obres d’aquesta infraestructura.

Després de la reunió, el nou conseller ha anunciat l’acord aconseguit amb Boira de mantenir mensualment reunions per a “monitorar i fer un seguiment de l’evolució de les obres del Corredor Mediterrani”.

També ha traslladat que les obres del corredor han agafat “una bona velocitat de creuer”, i ha afegit que “la Generalitat continuarà sent reivindicativa amb aquesta infraestructura per la importància que té per a la Comunitat, per a Espanya i per a Europa.

D’igual manera, Arcadi España ha posat en valor les actuacions reivindicatives que tant empresaris com sindicats i universitats han emprès en els últims temps per a impulsar el corredor mediterrani. “Hem de reconèixer que tenim una societat civil molt viva que dóna suport a infraestructures fonamentals per a la Comunitat Valenciana”.

Per part seva, el comissionat per al Corredor Mediterrani, Josep Vicent Boira, ha remarcat la importància del corredor perquè la seva rendibilitat “és indubtable, ja que el funcionament d’aquesta infraestructura augmentarà un 1% el PIB d’Espanya”.

Boira ha finalitzat destacant que existeix un pla i l’Oficina del Corredor així ho ha permès. Tal com ha assenyalat, amb la col·laboració entre la Generalitat Valenciana, el Govern i la Comissió Europea aquesta legislatura s’avançarà notablement en el Corredor Mediterrani.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací