L’iniciativa ‘Ara Formació’ de Vila-real dedica l’últim trimestre de l’any a les noves tecnologies

1162

Actualitat Diària

La Regidoria d’Economia de l’Ajuntament de Vila-real ha programat per als mesos de setembre al novembre una dotzena de noves accions formatives destinades al posicionament dels negocis en el mercat aprofitant les noves tecnologies i les aplicacions mòbils i xarxes socials.

A través de l’itinerari ARA Formació, que compta amb la col•laboració amb la Cambra de Comerç, els cursos i tallers se centren en la viabilitat de projectes empresarials, amb un curs de posicionament SEO per a ser el primer en Google, que s’impartirà del 25 de setembre al 4 d’octubre. També s’ofereix un altre sobre màrqueting digital i altres tècniques per a atraure clients, que tindrà lloc els dies 17, 19, 24 i 26 de setembre i l’1, 3, 16 i 17 d’octubre. La decoració digital INKJET també tindrà un apartat, amb un taller específic del 24 de setembre a l’11 d’octubre. Així mateix, la programació compta amb un curs d’introducció al màrqueting digital –certificat de Google-, previst per als dies 18, 22, 23 i 25 d’octubre.

Al novembre, del 5 al 16, s’impartirà una formació sobre community management i gestió de xarxes socials i una altra de disseny i creació de webs i blocs amb WordPress. Instagram també serà una altra de les eines que es treballen en els cursos d’ARA Formació de l’últim trimestre, amb un apartat destinat al treball professional i a la promoció de productes a través de la xarxa, que tindrà lloc els dies 19, 24 i 26 d’octubre. A aquests se sumen els tallers titulats Xicotets canvis rendibles per al teu negoci –del 6 al 29 de novembre- i Creativitat per a les teues xarxes socials, els dies 23 i 30.

Els comerços compten amb un apartat específic amb un curs de fotografia amb telèfon mòbil, els dies 20 i 21 de setembre, i de paqueteria i embolcall de regals nadalencs, els dies 19 i 21 de novembre.

Els interessats poden informar-se i inscriure’s a http://portaltreball.vila-real.es. “Com sempre, aquestes propostes arriben a través d’una enquesta realitzada anteriorment per a conèixer les necessitats dels usuaris per a crear una programació adaptada i fomentar la participació ciutadana entre les persones que fan ús de la plataforma”, explica el regidor d’Economia, Xavier Ochando, qui recorda que els tallers i cursos formatius per a l’ocupabilitat i l’emprenedoria programats per ARA Formació van arribar l’últim any prop de 700 persones.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací