Aquestes són algunes de les idees de El Corte Inglés per al Dia del Pare

624

Actualitat Diària

El Corte Inglés llança, de l’11 al 19 de març, la nova campanya per a celebrar el Dia del Pare. Sota el claim “T’ha donat tot, s’ho mereix tot”, la companyia vol enguany rendir un homenatge a tots aquests pares que secunden i acompanyen als seus fills.

El Corte Inglés ha preparat una àmplia oferta comercial molt atractiva perquè tots els pares tinguin el seu regal perfecte en aquesta data tan especial. La companyia ha volgut posa en valor a tots aquells pares que, a més, d’aconseguir que el xarop de la tos sàpiga bo, fan que no faci mal tant el primer desengany amorós d’adolescent, que es queden amb els seus fills fins a la matinada preparant un examen o que presten les claus del cotxe de manera “incondicional”. Per a tots ells, El Corte Inglés té el regal ideal, aquest obsequi que, segur, els encantarà.

Afeitadores, fitbits, cambres go pro i motxilles per als pares més esportistes, sabates de la signatura Tommy, rellotges, pols de Emidio Tucci, sabatilles d’Ultra boost, barnussos, cafeteres portàtils de Wacaco, perforadores de la marca Bosch, cascos gamer per a la videoconsola, fragàncies masculines, estotjos de salses de David Muñoz per als més cocinillas, o fins a un any de regal de l’assegurança del cotxe, una infinitat d’idees de regal perquè els pares tinguin l’obsequi perfecte en aquesta data tan especial.

Així mateix, en les xarxes socials d’El Corte Inglés s’han organitzat per a aquests dies una sèrie d’accions i continguts especials per a celebrar aquest dia tan important per a pares i fills. S’han produït uns vídeos per a xarxes en els quals uns emocionats pares compten on estaven el dia en què van néixer els seus fills, com en la final històrica Espanya-Malta de futbol, o en el concert del seu cantant favorit, i les seves prioritats van canviar quan els van comunicar que el bebè venia de camí.

Una àmplia selecció d’idees per a regalar i rendir un merescut homenatge a tots els pares que ho donen tot sempre pels seus fills.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací