Aproven la instal·lació del servei Punt Labora en diferents municipis de la Comunitat

1342

Actualitat Diària

El Ple del Consell ha aprovat la signatura dels acords de col·laboració amb els ajuntaments d’Alginet, Albatera, Aiora, Benicàssim, Benigànim, Betxí, Busot, Cabanes, Ràfol d’Almúnia, Finestrat, Guardamar del Segura, l’Alcora, l’Alcúdia de Crespins, l’Olleria i Manises per a la instal·lació del servei Punt Labora en aquests municipis.

Aquests convenis s’emmarquen en l’impuls de la Generalitat per a la implantació del Punt Labora en els municipis de la Comunitat Valenciana amb la finalitat d’afavorir a tots els ciutadans la igualtat d’accés als serveis del sistema.

L’objectiu de la instal·lació d’aquest sistema té és la prestació de serveis d’intermediació laboral de forma integral i pròxima al ciutadà, que facilitin i agilitin la realització dels tràmits necessaris i que permetin una gestió personalitzada, pròxima i àgil per al ciutadà.

Aquest servei està dirigit a facilitar a les persones usuàries que no disposen d’accés a la xarxa internet i, per tant, als serveis online del Portal d’Ús de Labora a la ciutadania.

A través del Punt Labora, els usuaris poden consultar les ofertes d’ocupació en difusió; buscar el Espai Labora que els correspon; renovar la demanda d’ocupació; consultar el currículum; generar certificats; sol·licitar formació; i comprovar el registre d’interessats (vinculat a la consulta d’ofertes) i les seves ofertes.

Amb això s’incrementa l’eficàcia i l’eficiència en la gestió, a través d’una participació personalitzada de les persones usuàries i s’aporta més agilitat al compliment dels objectius proposats.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací