Aprovat el conveni de l’Ivace amb les Càmares en matèria d’internacionalització

453

Actualitat Diària

El Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) i el Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana per al desenvolupament d’activitats orientades a l’impuls a la internacionalització.

Per al desenvolupament d’aquest conveni, totes dues entitats financen les activitats al 50%. Ivace ho fa a través de fons propis i el Consell a través de finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional procedent de Cambra de Comerç d’Espanya, amb una quantitat màxima anual de 400.000 euros.

Entre les actuacions previstes en aquest conveni -amb vigència des de l’1 de gener de 2021 a 31 de desembre de 2021- s’inclouen accions de sensibilització i informació a través d’activitats que tenen com a objectiu fomentar la cultura de la internacionalització entre les empreses, així com aquelles que faciliten informació per a un millor desenvolupament dels seus processos d’internacionalització.

 

També s’inclouen actuacions de promoció internacional dels productes i serveis facilitant a les mateixes la proximitat amb potencials clients: viatge i allotjament, lloguer, decoració i adequació d’espai o sales, publicitat i comunicació de l’actuació, despeses de traducció, entre altres.

Altres actuacions de caràcter singular com a visites de delegacions estrangeres, estudis específics, etc seran secundats pel Ivace.

Així mateix, s’inclou el desenvolupament de programes d’iniciació i consolidació com els programes EXPANDEIX Iniciació i EXPANDEIX Digital, dos programes de consultoria personalitzada per a la definició del Pla d’Internacionalització de les empreses en un mercat concret.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací