Antonio Caballero: “Estic segur que les victòries arribaran ràpid i el diumenge serà la primera”

924
Antonio Caballero, migcampista del Castelló, que veu la botella mitjà plena. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El futbolista del Castelló, Antonio Caballero, va ser un dels jugadors més destacats davant el Cornellà i vol mantenir aqueixa línia després d’exercitar-se aquest matí a la Vall d’Alba al costat dels seus companys. L’equip ja prepara la cita del diumenge en el camp de l’Atlètic Llevant (18.00 hores) on intentarà sumar la primera victòria de la temporada.

El partit davant el Cornellà és passat però Caballero ha detectat millorança, tant a nivell individual com a col·lectiu. “Crec que en línies generals vaig estar ben. Vaig fer el que el míster em va demanar i crec que vam merèixer la victòria perquè vam tenir un parell d’ocasions clares. Si estiguérem en una dinàmica positiva, aqueixes pilotes hagueren entrat. Estic segur que les victòries arribaran prompte perquè l’equip té qualitat”, va destacar el de Jaén.

Malgrat no arribar la primera victòria, l’hàbil migcampista no és alarmista. “Portem amb el míster dues setmanes insistint a mantenir la porteria a zero. És cert que ara no fiquem gols però és la línia a seguir perquè estic segur que quan arribe la primera victòria, arribaran els gols”.

De fet, l’equip va tornar ahir als entrenaments després de dos dies de descans i va admetre que “han vingut bé per a desconnectar però crec que tots teníem ganes ja d’entrenar per a encarar la pròxima trobada perquè estem ansiosos d’aconseguir aqueixa primera victòria”.

Aquest diumenge, el Castelló visitarà la Ciutat Esportiva del Llevant per a mesurar-se al filial ‘granota’. “Com tots els filials intentaran ser dominadors de la pilota encara que açò no significa que siguen dominadors del partit. Nosaltres hem de seguir com ara en la faceta defensiva i aprofitar les ocasions perquè tenim jugadors de molta qualitat”, va concloure Antonio Caballero.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací