Els clubs esportius d’Almassora podran sol·licitar una ajuda per celebrar els seus esdeveniments

583

La regidoria ha reservat diverses partides de 1.200 euros per a subvencionar aquestes activitats

Actualitat Diària

El Servei Esportiu Municipal (SEM) confirma que l’Ajuntament d’Almassora subvencionarà els esdeveniments esportius puntuals celebrats totalment o parcialment en el municipi entre el 24 de setembre de 2019 i el 23 de setembre d’enguany. Els clubs esportius i associacions legalment constituïts amb domicili social en la localitat són els únics que poden sol·licitar aquesta ajuda, sempre que l’esdeveniment no forme part del calendari regular d’alguna competició.

La Regidoria d’Esports ha reservat diverses partides econòmiques de 1.200 euros per a subvencionar aquest tipus d’activitats. Les entitats interessades podran presentar la seua sol·licitud des de hui fins al divendres 2 d’octubre. Una vegada valorats els mèrits i concedida la subvenció, el consistori abonarà el 50%. Després de la presentació de la justificació, el sol·licitant de l’ajuda rebrà l’altra meitat. El termini de justificació del total de la subvenció s’estén fins al pròxim 15 de novembre.

L’Ajuntament demanda els següents requisits als interessats que sol·liciten aquesta ajuda: les associacions o clubs han d’estar inscrits en el Registre d’Associacions, l’activitat ha de comptar amb una assegurança que cobrisca la responsabilitat civil dels esportistes per a garantir l’assistència sanitària en cas d’accident i finalment, en la celebració ha d’aparéixer el logo de l’Ajuntament o SEM en el material de difusió o publicitat de l’esdeveniment celebrat.

Els sol·licitants de l’ajuda hauran d’aconseguir un mínim de 30 punts. El barem d’aquestes bases té en compte quatre aspectes: la categoria i el nivell de la competició al costat del nombre de participants (màxim de 70 punts), promoció de l’esport femení (màxim 10 punts), foment de l’esport adaptat (màxim 10 punts) i la disciplina practicada (màxim 10 punts).

Finalment, el regidor d’Esports, Sergio Gómez ha declarat que des de l’Ajuntament subvencionem aquest tipus d’esdeveniments puntuals esportius perquè Almassora “compte amb un ventall molt major d’activitats, a més de les competicions regulars en les quals participen tots els clubs de la localitat”, ha afegit l’edil. 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací