Alcalà-Alcossebre gestiona xerrades professionals orientatives per a alumnes del Programa d’Aula Compartida

747

Donarà inici amb una xerrada del sector de la mecànica i continuaran amb tècnic forestal, Policia Local, ramaderia, tècnic esportiu i fotografia

Actualitat Diària

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcosesebre  gestiona un nou cicle de xerrades professionals orientatives, per apropar els alumnes del Programa Aula Compartida a diferents oficis i eixides professionals, a càrrec d’especialistes en cada àmbit. Aquestes xerrades donaran inici el 4 de febrer amb una xerrada dedicada a el sector de la mecànica i continuaran amb tècnic forestal, Policia Local, ramaderia, tècnic esportiu i fotografia. La regidora d’Educació, Selene Blázquez, ha destacat que “és molt important incentivar a aquests joves perquè coneguen com són diferents oficis i que puguen interessar-se per alternatives professionals”.

El programa PAC és possible a través d’un conveni de col·laboració entre l’IES Serra d’Irta i l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre. Des del consistori, es col·labora amb el desenvolupament d’activitats, per a aquests alumnes, sempre supervisades pel docent que acompanya els alumnes. Actualment, s’estan realitzant tasques de reparació, adequació i manteniment de les pistes esportives del municipi i pròximament es traslladaran a el camp de futbol San Fernando.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací