Actualitat Diària

Alberto Fabra serà el cap de llista del PP al Congrés per la província de Castelló

En aquesta candidatura, es renova a 39 dels 52 caps de llista, és a dir el 75%

Actualitat Diària

El Partit Popular ha designat a Alberto Fabra com a cap de llista al Congrés per la província de Castelló. El Comité Electoral del PP nacional s’ha reunit aquest matí per a aprovar la llista dels candidats que encapçalaran les candidatures de la formació al Congrés dels Diputats amb els quals concorrerà a les pròximes eleccions generals del 23 de juliol. En aquesta candidatura, es renova a 39 dels 52 caps de llista, és a dir el 75%.

El president del partit, Alberto Núñez Feijóo, encapçalarà la llista per Madrid, la secretària general, Bufona Gamarra, la de La Rioja, i el coordinador general, Elías Bendodo, encapçalarà la de Màlaga.

En el cas de la Comunitat Valenciana, Alberto Fabra encapçalarà la llista per la província de Castelló; Macarena Montesinos la d’Alacant, i Esteban González Pons és el cap de llista del PP al Congrés per la província de València.

El criteri utilitzat pel Comité Electoral, que presideix Diego Calvo, per a seleccionar als caps de llista ha sigut el d’incloure persones que compten amb una dilatada trajectòria política i legislativa, així com una contrastada experiència en gestió pública i privada, amb perfils que a més de tindre aquest bagatge han format part de les estructures del partit i han realitzat una magnífica labor durant aquesta legislatura.

La presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, afirma que “Alberto Fabra és un gran candidat per a aconseguir desbloquejar a la província del càstig al qual ens està sotmetent el PSOE de Sánchez i per a defensar les necessitats que té Castelló”. “Alberto Fabra té un coneixement real de la província i sap perfectament quines són les mesures, infraestructures i oportunitats que no poden continuar passant de llarg de la nostra província”, afig la líder provincial.

“L’aposta del nostre president Alberto Núñez Feijóo permetrà que la província de Castelló torne a ser locomotora de creixement i recupere la creació d’oportunitats, la llibertat i la senda del creixement de la qual mai s’haguera hagut de baixar”, subratlla la presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina.