Un afeccionat del Castelló pujarà a la Rúa de celebració en cas que s’aconseguisca l’ascens a Segona Divisió B

1172
Ángel Dealbert i Pablo Hernández han presentat aquesta nova iniciativa del Castelló. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El Castelló convertirà, mitjançant un sorteig, a un dels seus més de 12.800 abonats en protagonista de la Rúa de festejos que el Club farà en cas d’ascens a Segona Divisió B. A més, el domicili de l’agraciat serà el punt de partida d’un recorregut històric. Des de la seua casa, jugadors i directius, eixiran rumb als habituals punts institucionals per a acabar la festa en l’Estadi Castalia.

“A casa de l’afortunat es col·locarà una placa en la qual es podrà llegir ‘ací va partir la Rúa que va portar al Castelló a l’ascens a Segona B en la temporada 2017-18’” explica el Director de l’Àrea de Negoci del Club, Pepe Mascarell. A més “l’afortunat acompanyarà als jugadors durant tot el recorregut de les celebracions”. És sens dubte una iniciativa nova amb la qual el club ha pretès reconèixer una vegada més el suport de l’afició al Castelló.

Cada papereta valdrà 5 euros i en el cas que l’equip no aconseguira tan anhelat ascens, el dret a formar part d’aqueixa Rúa no caducaria i serviria per a l’any següent. Encara que aquesta última circumstància el club “no la contempla”, sí s’avança que “s’instal·larà com un costum en els pròxims ascensos fins que arribem a la Segona Divisió del futbol espanyol” assegura Mascarell.

En les paperetes, l’eslògan de les quals és “viu l’ascens amb nosaltres”, s’aprecia una imatge antiga de la multitudinària celebració que va tenir lloc pels carrers de la ciutat el dia que el Castelló va pujar a Primera Divisió. Aqueixes paperetes podran adquirir-se a partir d’avui en les oficines del Club i en la Llotja VIP de l’estadi.

Cal destacar que aquesta iniciativa es farà possible gràcies als comerços que apareixeran reflectits en cada papereta. Geinel, Taverna Ernesto, L´Etrusc, Leonauto, Color Imprés, Bar-Restaurant Marbel, Limkasvi i Repcar han fet possible que l’aficionat puga viure una experiència inoblidable.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací