Un dels més d’11.500 abonats del Castelló assistirà a la xerrada del tècnic prèvia al partit contra el Terol

1353
Cúes al estadi Castàlia per a obtindre l'abono de la temporada 2018-19 en Segona Divisió B. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El Castelló sortejarà entre els seus abonats el poder estar present, com un jugador més, en la xerrada que el tècnic Sergi Escombra, dirigirà al primer equip prèvia al partit de presentació que mesurarà a l’equip de la capital de la Plana enfront del Teruel, dimecres que ve 15 d’agost, a partir de les 20.00 hores en Castàlia.

Després del sorteig, que se celebrarà en els propers dies, un dels més d’11.000 abonats amb els quals explica el Castelló en l’actualitat podrà viure, en primera persona, la xerrada amb la qual l’entrenador Sergi Escobar animarà als seus jugadors en la jornada en la qual es presentaran davant la seva afició en Castàlia. I tot això en el cor del vestuari albinegre, un espai al que pocs afeccionats han tingut accés, més si cap amb els jugadors i tècnics dins.

L’entitat castellonenca vol homenatjar, d’aquesta forma, a una afició de rècord i que no es posa cap límit. Després d’aconseguir el rècord nacional d’abonats en Tercera Divisió la temporada passada amb 12.867 abonats superant al xifra que ostentava l’Oviedo, el Castelló s’ha proposat ara, després de certificar l’esperat ascens a Segona B, ser l’equip amb més abonats de la categoria de bronze de la present campanya, i va camí d’aconseguir-ho.

“Amb accions com aquesta, el Castelló va més enllà de la teoria per portar a la pràctica que l’afició també juga, i és el nostre jugador nombre 12”, declara Pepe Mascarell, Director de l’Àrea de Negoci del Castelló. “Volem premiar, d’aquesta forma, el gran acolliment que està tenint la campanya d’abonaments per a la nova temporada, ja que són més d’11.000 els afeccionats que ja han renovat el seu abonament o s’han abonat per primera vegada per viure el moment històric que està vivint el club”, prossegueix Mascarell.

“Ells són un més de l’equip, sense el suport que ha tingut, i està tenint de la seva afició, el Castelló no estaria recuperant el prestigi que havia perdut en els últims anys. Aquesta temporada anem a superar els 13.000 abonats”, manifesta el director de Negoci de l’entitat albinegra.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací