El túnel del vestuari local de l’estadi Castalia ja té instal·lat l’abonament 12.701 perquè ho vegen els futbolistes

1371
La làmina anunciadora de l'abonament 12.701 ja està instal·lada del túnel d'eixida a la gespa de Castalia. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El Castelló ha col·locat en el túnel de vestuaris l’abonament 12.701 perquè els jugadors s’acorden de tots els orelluts que estan recolzant aquesta temporada a l’equip.
El conjunt albinegre va aconseguir la setmana passada el rècord d’abonats en tota la seua història i, al seu torn, va superar el registre que ostentava l’Oviedo de la temporada 2004-05. Per açò, el club ha decidit homenatjar als abonats més significatius situant-los per l’Estadi Castalia.

L’abonament 12.701, atorgat al La seua Majestat el Rei Felipe VI, situa al club orellutcom l’equip amb més abonats en tota la història de Tercera Divisió. Aquest es veurà reflectit en el túnel de vestuaris, on els futbolistes del Castelló podran observar el cartó ploma abans de saltar al terreny de joc.

A més, la versió en negre s’apreciarà en la Llotja VIP al costat dels abonaments 10.000 i 10.001, de Juan Bautista Planelles i Vicente Del Bosc, respectivament, on els afeccionats d’aquesta zona podran observar una versió en miniatura del cartó ploma que se’ls va atorgar als dos il·lustres albinegres.

Aquest dijous, retorn al treball

El Castelló tornarà als entrenaments aquest dijous per a preparar el partit del dimecres 4 d’abril contra el Silla que ha canviat d’horari. Si la web del club anunciava el dimarts que es jugaria a partir de les 18.00 hores, molts afeccionats van protestar i finalment aquest dimecres s’ha confirmat per al mateix dimecres, però a partir de les 20.00 hores.

El conjunt albinegre torna aquest dijous al treball per a preparar el partit del dimecres contra el Silla que finalment començarà a les 18 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací