El Castelló presenta en l’Estadi Castalia l’abonament 12.701 que serà enviat al Rei Felipe VI

1311
Pablo Hernánrez, Alfonso Hernández, Vicente Montesinos i Àngel Dealbert, amb les pancartes. FOTO: CD CASTELLÓ

ActualitatDiària

El Castelló ha presentat aquest matí en Castalial’abonament 12.701 que, tal com es va informar en el seu moment, s’atorgarà a La seua Majestat el Rei Felipe VI. Amb aquesta xifra, el conjunt albinegre es proclama com el club amb més abonats en tota la història de Tercera Divisió.

Els propietaris de l’entitat, Pablo Hernández, Ángel Dealbert, Alfonso Hernández i Vicente Montesinos, han posat amb dos cartons ploma –un en blanc i un altre en negre- sota el lema “Gràcies afició” i amb el número 12.701, amb el fons dels noms dels afeccionats que aquesta temporada han obtingut el seu abonament del conjunt orellut.

El president del Castelló, Vicente Montesinos, ha destacat la implicació de l’afeccionat albinegre. “Entrem ací amb unes expectatives i s’han superat. Ja es va aconseguir el rècord d’abonats en tota la història del club i ara s’ha entrat en la història gràcies a l’afició que tenim”.

Repercussió mediàtica en Castalia per a la presentació de l’abonament 12.701. FOTO: CD CASTELLÓ

Per la seua banda, actual futbolista del Leeds United i copropietari del Castelló, no ha volgut perdre’s el dia d’avui. “És un dia molt bonic i no m’ho podia perdre. Seguisc al club des de la llunyania i aquesta afició ha d’estar com a mínim en Segona Divisió”, ha declarat.
Qui viu el dia a dia més que ningú és Ángel Dealbert, que aquesta temporada va decidir enfundar-se l’elàstica albinegra. “És una situació que havia de viure-la en primera persona. Castelló i la resta de la província han respost increïble i hem d’ascendir enguany perquè li’l mereixen tot”, ha expressat.

Finalment, el club ha volgut homenatjar a l’afició i, a partir d’ara, es podrà llegir “Ací viuuna afició de rècord”, una lona que se situarà en la zona de Preferència per fora de l’Estadi Castalia.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací